Tämä suomalaisjulkkis on ollut autokoulussa seitsemän vuotta!

22.09.2011 14:45 -

Suomalaismalli Saimi Hoyer pitänee hallussaan jonkin sortin autokouluennätystä. Kaunotar nimittäin myönsi radio Iskelmän haastattelussa, että ajokortin ajaminen on vienyt häneltä vuosikausia.

Iskelmän Aamuvirkkulassa vieraillut Hoyer pelasi aamun ratoksi pullonpyöritystä, jonka tiimoilta hän paljasti autokouluhistoriansa.

Parhaillaan televisiossa pyörivässä Huippumalli haussa -ohjelmassa jälleen nähtävä nainen myönsi suorittaneensa ajokorttia jo vuosien ajan ja lupasi yrittää saada projektin vihdoin hoidettua ennen joulua.

- Minulla ei ole vieläkään ajokorttia. Teen sen vielä ennen joulua - se tulee valmiiksi. Olen käynyt kaikki kirjalliset osiot ja kaksi ajotuntia puuttuu. Siitä on tullut vuori, jonka yli en pääse.

Hoyer vihjaisi, että lisätietoa hänen ajokorttiprojektistaan voisi antaa Lasse Norres. Mies hersyvästi nauraen valaisikin aihetta hieman lisää ja vahvisti autokoulun kestäneen jo jopa seitsemän vuotta.

- Saimi oli silloin innoissaan ajokortin ajamisesta. Minulla taas sattui olemaan tuttu autokoulunopettaja Porissa ja syntyi ajatus siitä, että osa kortista voitaisiin tehdä Porissa ja osa pääkaupunkiseudulla. Saimi innostui ajatuksesta, mutta ei hän tainnut käydä sitten ajotunneilla kuin enintään kolme kertaa.

Kuuntele Saimin haastattelu Iskelmän sivuilta.

The Voice ja Iskelmä kuuluvat SBS Mediaan

Kilpailut

Uusimmat