Supertähdet sopivat 40 vuotta kestäneen riitansa?

04.10.2011 22:40 -

The Beatles -tähti Paul McCartneyn, sekä John Lennonin leski Yoko Onon välit ovat tunnetusti olleet vuosikymmenten ajan jäätävät. Tuore kaksikosta otettu yhteiskuva on kuitenkin herättänyt keskustelua, josko vihanpito on vihdoin unohdettu.

Jo 70-luvun alussa Paul McCartney soimasi Yoko Onoa siitä, että nainen oli yksi syy The Beatlesin hajoamiseen. Sen jälkeen molemmat ovat enemmän ja vähemmän säännöllisesti sivaltaneet toisiaan sanallisesti lehdistön välityksellä.

Reilu vuosi sitten Onon ja McCartneyn välit kuitenkin vaikuttivat parantuneen, kun Ono kertoi McCartneyn pelastaneen hänen ja Lennonin avioliiton. Takapakkia tuli kuitenkin nopeasti, kun pian Onon kommentin jälkeen molemmat kieltäytyivät yhteiskuvasta Las Vegasissa pidetyssä Beatles-näytöksessä.

Viime viikonloppuna kuitenkin alettiin kuiskia, josko tähdet ovat taas suopeampia toisiaan kohtaan. He kun poseerasivat auliisti yhdessä edesmenneen Beatles-kitaristi George Harrisonista kertovan dokumenttielokuvan ensi-illassa ja vaikuttivat hyväntuulisilta seisoskellessaan yhdessä punaisella teatterin punaisella matolla.

Katso kuva McCartneyn ja Onon yhteisposeerauksesta täältä (Huffingtonpost)

Kilpailut

Uusimmat