Tämä suosikkisarja halutaan lopettaa

14.10.2011 12:00 - Eeva Rajala

Suomessakin näytetty suosittu piirrossarja Family Guy halutaan lopettaa.

Sarjan loppumista haluaa itse asiassa koko sarjan luoja ja käsikirjoittaja Seth MacFarlane. Hän myöntää Hollywood Reporterille, että sarjan olisi pitänyt jo loppua.

- Osa minusta ajattelee, että Family Guyn olisi pitänyt jo loppua. Ajattelen, että seitsemän kautta olisi ollut jo tarpeeksi, MacFarlane sanoo.

Sarjan kymmenes kausi on juuri loppunut Yhdysvalloissa. Sarjassa seurataan Griffinin perhettä. Yhtenä hahmona on Peter-isä, jonka äänenä MacFarlane toimii. Sarjan luoja on jo salaa yrittänyt saada siunauksen sarjan lopettamiselle.

- Olen jutellut fanien kanssa ja salaa toivonut, että he sanovat ajan tulleen...Monet ovat sitä mieltä sarjan jo ohittaneen tietyn rajan, mutta silti suurin osa kalpenee, kun mainitsenkaan loppumisen mahdollisuudesta, Macfarlane sanoo.

Macfarlane toivoo kuitenkin saavansa sarjan päätökseen ja elokuvan pihalle muutamassa vuodessa. Mies kirjoittaa Family Guy -elokuvaa yhdessä Ricky Blittin kanssa. Macfarlanen on tarkoitus tuoda televisioon myös uusi versio Kiviset ja soraset -poppoosta.

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat