Papin vaimo heittäytyi härskiksi perheohjelmassa - katso

22.10.2011 22:04 - Rea Tallgren

Amerikkalaisessa tietokilpailussa suunsa puhtaaksi puhunut pastorin vaimo herättää niin hilpeyttä kuin närkästystäkin Youtube-katsojissa.

Naisjoukko osallistui tietovisaan, jonka jokainen kysymys on esitetty etukäteen sadalle ihmiselle. Kilpailijoiden tarkoitus on onnistua arvaamaan yleisimmät vastaukset. Mitä yleisemmän vastauksen arvaa, sitä enemmän pisteitä kerää.

Yleisön yllätys oli suuri kun naisjoukossa kilpaillut pastorin vaimo antoi melkoisen suorasukaisen vastauksen kilpailukysymykseen. Hilpeyttä herättänyt kysymys kuului "Mitä laitetaan suuhun, mutta ei niellä?".

Juontajan päästessä naisen kohdalle, tämän ilme kertoi jo valmiiksi että vastauksesta tulisi räväkkä. Juontaja ei antanut naiselle heti tilaisuutta vastata vaan alkoi vitsailemaan tämän ilmeestä vihjaillen, että tiesi kyllä mitä nainen ajatteli.

Monien videota Youtubessa kommentoineiden mielestä juontaja yritti antaa naiselle mahdollisuuden miettiä vastaustaan hieman pidempään. Hän myös pyysi naista vastaamaan perheohjelman edellyttämällä tavalla.

Magen-niminen nainen kuitenkin antoi vihdoin suunvuoron saatuaan juontajan pelkäämän vastauksen.

- Sperma, vastatsi hän silmät kirkkaina.

Juontajan katsoessa naista silmät pyöreinä ja tämän joukkuetovereiden peittäessä kasvonsa häpeissään, nainen läppäisi juontajaa käsivarteen ja pyysi tätä rauhoittumaan.

- Sinä tiedät, että se vastaus on tuolla yleisimpien joukossa, Magen heitti.

Naisten joukkueen suureksi harmiksi sperma ei kuitenkaan kuulunut yleisimpien vastauksien joukkoon.

Katso hulvaton videoa alta!

Kilpailut

Uusimmat