Haha! Tämä julkkis tekee kaikkensa näyttääkseen seksikkäältä - katso kuvasarja

29.10.2011 21:07 - Rea Tallgren

Usher ja Toni Braxton kuvattiin yhdessä georgialaisessa gaalassa. Huvittava kuvasarja paljastaa Braxtonin suipistelevan huuliaan ja vetävän vatsaansa sisään samaan aikaan kun Usher poseeraa rennon luonnollisesti nauraen.

Maailmankuulut artistit Usher ja Toni Braxton osallistuivat molemmat vuosittaiseen Music Hall Of Fame Awards -gaalaan Atlantassa. Laulajaystävykset kuvattiin gaalassa vierekkäin. Braxton halusi kuitenkin varmistaa, että kamera tallentaa hänen parhaat puolensa.

Siinä, missä Usher hymyilee ja suorastaan naureskelee kameralla, roikkuu Braxton hänessä jännittäen niin käsivarsiaan kuin vatsaansakin. Nainen myös suipistelee huuliaan epäluonnollisesti.

Myöhemmin Braxton tulee siihen tulokseen, että raotetut huulet toimisivat paremmin, ja tämän jälkeen nainen pitelee huuliaan seksikkäästi hieman erillään toisistaan. Koko kuvasarjan ajan Usherin katse harhailee ympäröivissä tapahtumissa. Braxtonin katse sen sijaan pysyy liimattuna kamerassa.

Vain yhden kuvan näkiessään naisen poseeraamiseen tuskin kiinnittäisi huomiota, mutta pidemmässä kuvasarjassa teennäisyys jo naurattaa. Mitä mieltä sinä olet, osaako Braxton poseeraamisen jalon taidon vai olisiko luonnollisuus suositeltavaa?

Kilpailut

Uusimmat