Bond-fanien pelkäämä shokkiuudistus ei tapahdukaan

04.11.2011 07:30 - Eeva Rajala

Suurimmat Bond-fanit saavat huokaista helpotuksesta.

Uusi James Bond -elokuva ei ole jatkumo edellisistä elokuvista, eikä siitä ilmeisesti vähennetäkään toimintaa Oscar-palkinnon toivossa.

Elokuvan ohjaaja Sam Mendes kertoi eilisessä tiedotustilaisuudessa, että tuleva Skyfall-niminen elokuva on itsenäinen tarina, eikä edellisen Bond-elokuvan tarina siis jatku uudessa.

Bond-fanit olivat muutama vuosi ihmeissään, kun aiemmin itsenäisiä elokuvia sisältäneen elokuvasarjan uudet elokuvat Casino Royale ja Quantum of Solace olivat yhteydessä toisiinsa.

- Skyfall on oma tarinansa. Se ei ole yhteydessä kahteen edelliseen elokuvaan. Elokuvan käsikirjoitus on fantastinen ja siinä on kaikki Bond-elokuvassa vaadittavat elementit, Mendes sanoi.

Mendes lupasi tiedotustilaisuudessa myös, että elokuvassa on runsaasti toimintakohtauksia. Vielä viime viikolla uutisoitiin, että elokuvasta otettaisiin toimintaa pois ja lisättäisiin draamaa ja tunnetta Oscar-palkinnon toivossa. Mendesin mukaan tunnetta on kyllä mukana uudessa Bondissa.

- Skyfall-nimellä on tunnepitoista merkitystä, mikä paljastuu elokuvassa, ohjaaja vihjaa.

Daniel Craig nähdään kolmannen kerran Bondina. Bond-tyttöinä nähdään Naomie Harris, joka esittää kenttäagenttia nimeltä Eve, sekä Berenice Marlohe, joka esittää kaunista ja arvoituksellista Severinia. Muita elokuva tähtiä ovat Javier Bardem, Albert Finney, Ralph Fiennes ja Ben Whishaw. Skyfall saa maailmanensi-iltansa vajaa vuoden kuluttua.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat