Ikisinkku Hugh Grant nauttii yllätys-isyydestä

06.11.2011 22:04 - Rea Tallgren

Hurmaava brittinäyttelijä Hugh Grant on tunnettu siitä, ettei mies suostu seurustelemaan eikä halua kantaa vastuuta muista kuin itsestään. Nyt lähteet kuitenkin kertovat miehen olevan suunnattoman onnellinen vahinkolapsesta, jonka Grantin entinen tyttöystävä synnytti hiljattain.

Näyttelijä Hugh Grantilla ei ole tapana kommentoida yksityiselämäänsä muuten kuin sarkastisin heitoin eikä miehen käsipuolessa ole julkisuudessa juuri nähty naisia. Edes elokuvatähti ei kuitenkaan voinut kieltää faktojen olemassaoloa saadessaan tietää vahinkolapsesta, jonka hänen entinen tyttöystävänsä synnytti.

Grantin lähipiirille onkin saattanut tulla yllätyksenä miehen innostus lapsesta. Lähteiden mukaan mies suorastaan "hehkuu" isyyden onnea.

Vuonna 2007 supliikki ja sarkastinen Grant on sanonut haastattelussa, että vaikka hän ihaileekin itseään suunnattomasti, olisi miehestä myös mukava tavata joku toinen, kenestä välittää enemmän kuin itsestään. Nyt onkin luultavaa, että näyttelijäkonkari saa harjoitella välittämistä oikein olan takaa. 

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat