Kohupaljastus: Michael Jackson oli yökastelija!

12.11.2011 12:41 - Mikko Räsänen

Michael Jacksonin taposta tuomittu lääkäri Conrad Murray paljastaa tv-dokumentissa yllättäviä asioita edesmenneestä pop-legendasta. Jacksonilla oli muun muassa tapana virtsata sänkyynsä säännöllisesti.

Michael Jackson and the Doctor: A Fatal Friendship -dokumentti paljastaa lisää tietoa siitä, miten erikoinen persoona Michael Jackson oli. 51-vuotiaalla Jacksonilla oli nimittäin tapana virtsata sänkyynsä säännöllisesti.

Jackson oli elämänsä aikana pedofiliaepäilyjen kohteena, mutta häntä ei koskaan todettu syylliseksi tekoihin, joista häntä oltiin epäilty. Tuota taustaa vasten häiritsevää kuultavaa dokumentissa on se, että Jackson nukkui nukke kainalossaan, ja että hän oli ympäröinyt sänkynsä valokuvilla 0-2-vuotiaista pikkulapsista.

Murrayn mukaan Jackson kärsi pahoista univaikeuksista. Uniongelmiin Murray antoi tähdelle unilääkkeenä propofolia, jonka yliannostusta pidetään Jacksonin kuolinsyynä. Lääkärin mukaan Jackson kutsui propofolia maidoksi.

- Hän aneli aina: "Kiltti, kiltti, Tohtori Conrad. Tarvitsen maitoa, että voin nukkua. Ellen saa nyt nukuttua, en voi esiintyä, enkä voi tehdä mitään", Murray kertoo dokumentissa.

Kilpailut

Uusimmat