Kämppikset Al Gore ja Tommy Lee Jones - katso yllättävimmät julkkisfaktat!

22.11.2011 20:45 -

Fox News - nettisivu kokosi useita hämmästyttäviä julkkisfaktoja. Katso tiesitkö sinä näitä asioita.

Julkkiksista ilmenee usein mielenkiintoisia tosiasioita, mutta nämä erikoiset faktat ovat luultavasti jääneet useimmalta huomaamatta tai unohtuneet.

1. Useimmat saattavat luulla laulaja Katy Perryn iskeneen nykyisen aviomiehensä Russell Brandin kauniilla ulkomuodollaan, mutta todellisuudessa nainen sai miehen huomion vasta heittämällä pullon tämän päähän.

2. Christina Aquilera on tehnyt Mi Reflejo -levyn espanjankielellä, muttei oikeasti osaa lähestulkoon sanaakaan espanjaa.

3. Huippusuositun Tom Cruisen ensimmäinen ammattihaave oli tulla papiksi. Useiden fanien onneksi hän kuitenkin huomasi, ettei ala olekaan hänelle sopivin vaihtoehto.

4. Näyttelijä Mark Walhbergillä on kolmas nänni, mutta tähteä tämä ei haittaa. Walhberg on sanonut, että asia täytyy vain hyväksyä.

5. Indiana Jones -hahmostaan tutun näyttelijä Harrison Fordin mukaan on nimetty hämähäkki -ja muurahaislaji. Hämähäkkilajin nimi on Calponia harrisonfordi ja muurahaislaji on nimeltään Pheidole harrisonfordi.

6. Useat näyttelijät saattavat vaihtaa hiustyyliänsä tai nostaa painoansa roolihahmonsa vuoksi, mutta Brad Pitt lohkaisi etuhampaastaan palan Fight Club -elokuvaa varten. Elokuvan jälkeen mies korjautti hampaansa saadakseen mahtavan hammasrivistönsä kuntoon.

7. Paksuna-elokuvastakin tuttu Paul Rudd on ollut muun muassa dj:nä juutalaisjuhlallisuuksissa. Tästä pääset katsomaan hauskan videon miehen juontotaidoista Ny Mag -sivuilta.

8. Poliitikko Al Gore sekä näyttelijä Tommy Lee Jones tuntevat toisensa yllättävän hyvin, he olivat nimittäin kämppiksiä opiskellessaan Harvardissa.

9. Twilight-tähti Robert Pattinsonin siskot pukivat kyseisen, maailman seksikkäimmäksikin mieheksi valitun näyttelijän naisten vaatteisiin 12-vuotiaaksi asti ja esittelivät tämän Claudia-nimisenä tyttönä.

10. Laulaja, näyttelijä Justin Timberlake on uskomattoman komea ja nuorempana hän voittikin kaksi kauneuskilpailua söpöjen kasvojensa johdosta. Vuonna 1991 hän voitti pre-teen Mr. America Pageant sekä seuraavana vuonna America's Universal Charm Pageant -kauneuskilpailun.

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat