Ex-mies avautuu avioliitostaan Madonnan kanssa

29.11.2011 08:15 - Eeva Rajala

Madonnan ex-aviomies, ohjaaja Guy Ritchie on avautunut avioliitostaan Madonnan kanssa.

Ritchie kertoo Details-lehdelle, ettei kadu avioliittoa millään tavalla. Hän arvostaa aikaansa Madonnan kanssa muun muassa lastensa takia. Ritchien mukaan hänen kahdeksan vuoden avioliittonsa Madonnan kanssa oli enimmäkseen hyvä kokemus etenkin hänen 11-vuotiaan biologisen lapsensa Roccon ja adoptoidun 6-vuotiaan David Bandan vuoksi.

- Nautin ensimmäisestä avioliitosta. Se on jotain, mitä en kadu. Kokemus oli positiivinen. Rakastan lapsia, joita liitto synnytti. Mutta ihminen jatkaa elämäänsä, eikö? Ritchie sanoo.

Madonna on monesti näyttänyt pettymyksensä Ritchieen. Hänen on uumoiltu kertovat miehestään monissa kappaleissa, kuten hitaassa Miles Away -kappaleessa. Ohjaaja myöntää, ettei avioliitto aina ollut helpoimmasta päästä.

- Astuin suoraan saippuaoopperaan ja elin siellä aika kauan. Saatan puhua siitä kauniimmin kymmenen vuoden kuluttua.

Saattaa Ritchie olla hiljaa itsekseen kiitollinen myös siitä, että Madonnan aviomiehenä oleminen avasi hänelle uusia ovia myös ammatillisesti. Madonnan käsikynkässä liikkuminen teki muuten melko tuntemattoman ohjaajan tutuksi kaikille. Ritchien viimeisin ohjaustyö on uusi Sherlock Holmes -elokuva. Ritchiestä tuli hiljattain jälleen isä hänen nykyisen naisystävänsä Jacqui Ainsleyn synnyttäessä poikalapsen.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat