Laulajatähteä syytetään poikaystävänsä puremisesta

03.01.2012 15:45 - Karoliina Kotala

Girls Aloud -tyttöbändistä tuttu brittilaulajatar Sarah Harding on saanut osakseen erikoisia syytteitä poikaystävältään.

Harding on ollut viime aikoina otsikoissa riehakkaan yksityiselämänsä vuoksi ja nyt tähden tulisesta luonteesta on avautunut naisen poikaystävä Theo De Vries, joka kertoo parin ajautuneen väkivaltaiseen riitaan uutta vuotta viettäessä.


- Minulla on iso musta silmä. Sarah puri minua jalkaan ja menin sairaalaan saadakseni pistoksen. Se oli hyvin vaarallista. Minulla on nyt iso arpi jalassani, jossa näkyy viisi hampaan jälkeä. Hän heitti minua tuhkakupilla ja se osui silmääni. Hän iski nenäni verille. Älkää unohtako, että hän on erittäin hyvä kick-boxaaja, Vries tilittää.


Myös Harding on nähty käsi paketissa ja mediassa onkin spekuloitu myös mahdollisuutta sille, että Vries itse olisi ollut väkivaltaisempi osapuoli riidassa. Mies kuitenkin vakuuttaa olevansa tapauksen uhri.


- Se ei ole tippaakaan totta. Haluan kaikkien tietävän, että olen normaali, kunnollinen mies. En ole lyönyt Sarahia kertaakaan, mies vakuuttaa.


30-vuotiasta Hardingia hoidettiin viimeksi viime vuoden lopulla alkoholismin ja masennuksen vuoksi yhdysvaltalaisessa hoitolassa.


Lähde: ContactMusic

Kilpailut

Uusimmat