Stand-up-koomikot arvostelivat: Tämä on paras Putous-sketsihahmo

11.01.2012 13:45 - Eeva Rajala

Stand-up-koomikot Niko Kivelä ja Teemu Vesterinen summasivat, mitkä Putous-ohjelman tämän kauden sketsihahmoista ovat vahvoilla.

- Paras on se amerikkalainen, Leena Hefner o.s. Herppeenluoma, koska vaikka se on niin hämärä, se on niin aito hahmo ja siihen voi samaistua, Kivelä kertoo.

Kivelä tykkää hahmossa myös siitä, että näyttelijä Armi Toivanen on siinä koko kropallaan mukana. Myös Teemu Vesterinen piti Toivasen sketsihahmosta, mutta mainitsee kovina haastajina myös Iina Kuustosen luoman Jani-Petterin sekä Riku Niemisen mummon Hieno Åhlgreenin.

- Leena Hefner oli aika vahva, se otti show'n haltuun. Ainoa miinuspuoli oli, että hahmo käyttää hyväkseen kliseistä kännihuumoria, Vesterinen jatkaa.

Vesterinen sanoo myös, että Jussi Vatasen esittämä Varamies Kari "Kölli" Rautiainen on mielenkiintoinen hahmo, koska se tulee "eri vinkkelistä." Varamies ei kuitenkaan yllä sketsihahmokisan voittoon.

Kivelän mukaan eniten parantamisen varaa löytyy Elena Leeven teurastajahahmosta Piia Potkasta ja Vesterinen kehittäisi enemmän Aku Hirviniemen kaksimielisestä pastorihahmoa Usko Eevertti Luttista.

- Teurastajaa en jotenkin jaksanut katsoa. Mitä laitetaan -hokema alkoi vaan ärsyttää, Kivelä pohtii.

Miten Piia Potkasta sitten saisi paremman?

- Sen pitäisi teurastaa se mummo, Kivelä kuittaa huumorilla.

Kivelän mukaan on kuitenkin vaikeaa arvostella sketsihahmoa, koska hän ei itse uskaltaisi lähteä kehittelemään tuollaisia hahmoja. Vesterinen puolestaan pitää Hirviniemen pastoria suurimpana kehittämisen kohteena.

- Akulla on niin kovat odotukset, se sortuu kliseiseen kaksimielisyyteen. Muut ovat kehittäneet tasoa. Aku vetää kyllä pirun hyvin, mutta ei nosta tasoa. Minun suosikki se ei ole, koska häneltä odotan enemmän, Vesterinen kommentoi.

Putous-ohjelma tulee MTV3:lta jälleen tulevana lauantaina klo 19.30. Osallistu alla olevaan kyselyyn, kuka sketsihahmoista tippuu ensimmäisenä?

Kilpailut

Uusimmat