Tämä oli viime vuoden sykähdyttävin urheiluhetki - oliko valinta oikea?

16.01.2012 21:57 - Eeva Rajala

Suomen Urheilugaalassa palkittiin tänä iltana viime vuoden menestyneimpiä urheilijoita. Hetki sitten ratkesi myös, mitä tapahtumaa suomalaiset pitävät viime vuoden sykähdyttävimpänä urheiluhetkenä.

Ehdokkaita sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi oli loppuvaiheessa viisi kappaletta, ja niistä kansa sai mobiiliäänestyksessä valita suosikkinsa. Voittajaksi selviytyi Mikael Granlundin ilmaveivi. 

- Jaahas, aika moni varmaan tietää, ettei tämä yksi maali ollut minulle niin erityinen kuin muille se tuntuu olevan, Granlund kertoi kiitospuheessaan. 

Granlund on aiemmin kertonut toivovansa, että ilmaveivihössötys hiljalleen laantuu. Ilmaveivi-voittoon todennäköisesti vaikutti se, että kaikista ehdokkaista Granlundin ilmaveivi on ollut otsikoissa eniten, ja ilmaveivistä syntyi heti suoranainen ilmiö.

Vaikka suurin osa äänestäjistä valitsi kyseisen voittajan sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi, on varmasti myös niitä, joiden mukaan valinta on väärä. Mitä mieltä sinä olet, valittiinko voittajaksi oikea urheiluhetki?

Kilpailut

Uusimmat