Renny Harlin arvioi: Voiko Pia Pakarinen menestyä Hollywoodissa?

17.01.2012 13:30 - Eeva Rajala

Miss Suomen kruunusta viime vuonna luopunut Pia Pakarinen kävi Hollywoodissa käynnistämässä näyttelijäuraansa. Voice kysyi Renny Harlinilta, millaiset edellytykset Pakarisella on menestyä Yhdysvalloissa?

- Minä en Pian tapausta tunne lähemmin, mutta yleisesti ottaen jos sinulla on unelma ja haluat lähteä maailmalle sitä toteuttamaan, olet sitten elokuvan- tai musiikintekijä, kuvataitelija, malli tai näyttelijä, niin siitä vain. Se mitä tarvitset enemmän kuin mitään muuta on sitä suomalaista sisua, Harlin kertoo.

Pakarinen solmi tammikuun alussa sopimuksen tv- ja filmiagentuurin kanssa. Kyseessä on mainosmalli-sopimus. Näyttelemismahdollisuuksia Pakarinen joutuu kuitenkin vielä odottamaan.

Perjantaina ensi-iltansa saavan Viiden päivän sota -elokuvan ohjannut Harlinin mukaan Hollywoodiin tulee kymmeniätuhansia näyttelijöitä ja malleja vuosittain ympäri maailman. Vaaditaan paljon, että saa töitä ja ihminen huomataan.

- Se on kokonaisuus, joka koostuu sinun lahjoistasi, ulkonäöstäsi, kyvystäsi ilmaista itseäsi, kyvystäsi kommunikoida ihmisten kanssa. Ja mikään ei tule ilmaiseksi, se on kovaa työtä, eikä se todellakaan ole helppoa. Mutta jos sinulla on unelma ja olet valmiina uhraamaan paljon sen eteen, niin kaikki on mahdollista, ohjaaja jatkaa.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat