Yksi Hollywoodin vahvimpina pidetyistä avioliitoista kariutui sittenkin

23.01.2012 09:45 - Eeva Rajala

Huippumalli Heidi Klum ja laulaja Seal ovat nyt vahvistaneet, että erohuhut pitävät paikkansa.

People-lehti ehti jo uutisoida lähteeseen nojaten, ettei unelmapari olekaan eroamassa ja kyseessä ovat vain ilkeät huhut. Klumin ja Sealin seitsemän vuoden avioliitto on kuitenkin virallisesti loppumassa.

- Samalla, kun olemme nauttineet seitsemästä rakkauden täyteisestä, lojaalista ja onnellisesta vuodesta, pohdintamme jälkeen olemme päättäneet erota, kaksikko kertoo People-lehdelle lähetetyssä tiedotteessa.

Klum ja Seal kertovat arvostavansa ja rakastavansa vielä toisiaan, mutta he ovat kasvaneet erilleen vuosien saatossa. Kaksikon mukaan kaikkein tärkeintä on kuitenkin heidän lastensa hyvinvointi tänä vaikeana hetkenä.

- Kiitämme perheitämme, ystäviämme ja fanejamme kauniista sanoista. Ja lastemme puolesta toivomme, että arvostatte yksityisyyttämme, ex-pari kirjoittaa.

Saksalaiskaunotar Heidi Klum ja brittitähti Seal menivät naimisiin toukokuussa vuonna 2005. Heillä on kolme yhteistä lasta ja Seal adoptoi myös Klumin edellisestä suhteesta syntyneen tyttären. Erouutinen tulee hienoisena shokkina, sillä kaksikkoa on pidetty laajalti unelmaparina.

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat