Putous-tähdellä edessään uransa kamalin vuosi

24.01.2012 12:45 - Eeva Rajala

Putous-ohjelmassa tälläkin kaudella mukana oleva Jukka Rasila on hieman stressaantuneen kuuloinen. Rasila kertoo Voicelle, että alkanut vuosi on tukala.

- Tästä vuodesta tulee todennäköisesti kaikista hirvein, mitä on urani aikana ollut, 20 vuoteen, Rasila sanoo.

Rasilan kamala vuosi ei kuitenkaan johdu siitä, etteikö miehellä olisi töitä tehtävänä - päinvastoin. Rasila hieman tuskailee tiukan aikataulun kanssa, sillä töitä riittää tammikuusta vuoden loppuun lähes tauotta.

- Minulla on seuraavan kerran vapaata kaksi viikkoa elokuun puolenvälin jälkeen, ja nyt ollaan tammikuussa. Tänä vuonna on kiertue, pari tv-sarjaa, kesäteatteri ja neljä ensi-iltaa teattereissa, Rasila luettelee.

Rasilaa hirvitti jo viime vuoden puolella, kun hän näki, miten kalenteri täyttyi töistä. Toisaalta tilanteesta ei voi syyttää kuin itseään, ja luvassa on kuitenkin mielenkiintoisia ja energiaa antavia projekteja.

- Itsehän sitä ottaa vastaan ja yrittää tehdä aikataulut, mutta vähän hirvitti tuossa jo viime vuoden puolella, että mihin kaikkeen sitä lupautui. Mutta on niin mielenkiintoisia projekteja, ettei pysty sanomaan ei, mies selventää.

Rasila on tehnyt kuutisen vuotta lähestulkoon vain viihdettä, mutta syksyllä hän pääsee näyttelemään draamaa. Mies pääsee omien sanojensa mukaan sellaiseen draamarooliin, mistä moni on kateellinen. Roolista ei vielä voi puhua tarkemmin, sillä nimiä ei vielä ole papereissa.

Putous tulee jälleen lauantaina MTV3:lta klo 19.30

Kilpailut

Uusimmat