Putous-tähdet jännittivät presidenttiehdokkaiden vierailua: Älytön ylläri

24.01.2012 16:45 - Eeva Rajala

Putous-sarjan tähdet elivät jännittäviä hetkiä lauantaina, kun ohjelmassa järjestettyä vitsikisaa olivat tuomaroimassa presidenttiehdokkaat Pekka Haavisto, Paavo Lipponen ja Paavo Väyrynen.

Jukka Rasila joutui muiden näyttelijöiden tavoin kertomaan Mitä yhteistä on -vitsin presidenttiehdokkaisiin liittyen ehdokkaiden valvovien silmien alla. Rasila muistelee Voicelle, että vitsien kertominen oli kuumottavaa presidenttiehdokkaiden edessä.

- Ihailen suunnattomasti tätä tuotantoryhmää, koska he pystyivät pitämään tuollaisen kolmen presidenttiehdokkaan tulon salassa. Se oli ihan älytön ylläri. Minulla oli sukulaisia katsomossa ja he kertoivat, että presidenttiehdokkaiden astellessa esiin, tunnelma oli sähköistynyt. Tuli yhtäkkiä ihan hiljaista, Rasila kertoo.

Miehen mukaan kaikki vierailevat presidenttiehdokkaat olivat suorassa lähetyksessä todella rentoja.

- Kaikilla oli hymy huulilla ja Lipponen naureskeli siinä oikein kovastikin.

Krista Kosonen oli puolestaan hyvin huojentunut, sillä hän joutui tulikokeen edellisellä viikolla hävinneenä juontamaan lauantain jakson. Täten hänen ei tarvinnut kertoa vitsejä presidenttiehdokkaiden kuullen.

- Olin niin huojentunut. Kuulin päivää ennen kuin muut, jotka eivät tosiaan tienneet mitään asiasta. Kiitin kyllä kaikkia tahoja ja elämää siitä, ettei tarvinnut olla kertomassa vitsejä, koska se ajatus tuntui niin kammottavalta. Minua jännitti ihan riittävästi se, että he ylipäätään tulevat. En meinannut pysyä housuissani, kun minun täytyi pitää asia salaisuutena.

Putous-ohjelma jatkuu MTV3:lla jälleen lauantaina klo 19.30.

Kilpailut

Uusimmat