Laulajatähti kommentoi ensimmäistä kertaa unelmaliittonsa kariutumista

25.01.2012 08:15 - Eeva Rajala

Brittiläismuusikko Seal vieraili Ellen Degeneresin show’ssa vieraana tiistaina, vain päivä sen jälkeen, kun Seal ja Heidi Klum olivat vahvistaneet eroavansa.

Kaksikko vahvisti maanantaina, että Heidi Klum hakee avioeroa miehestään. Seal vieraili Ellen Show'ssa mainostaakseen uutta Soul 2 -albumiaan, muttei voinut välttyä kysymyksiltä liittyen tuoreeseen, fanejakin shokeeranneen eroon.

- Meidän voi myös lukea joukkoon mukaan. Olimme shokissa. Kun sanot 'tahdon', samalla sanotaan 'kunnes kuolema meidät erottaa' ja nuo valat ovat merkittäviä. Ne eivät ole pelkkiä sanoja. Mutta tällaisia asioita tapahtuu. Olemme mielestäni selventäneet asian jo tarpeeksi hyvin, Seal kommentoi haastattelussa.

Seal jatkoi kertomalla, miten kaksikko vain kasvoi erilleen, vaikka miten paljon he yrittivät tehdä töitä, ettei niin tapahtuisi. Hän myös kehuu ex-vaimoaan Heidi Klumia maasta taivaisiin.

- Kaikista ylpein olen naisesta, jonka kanssa menin naimisiin - ja tarkoitan tätä sydämeni pohjasta - hän on antanut minulle neljä mahtavaa lahjaa, neljä kaunista lasta. Hän on edelleen mielestäni maailman ihanin nainen, Seal jatkoi.

Klumilla ja Sealilla on kolme yhteistä lasta ja Seal adoptoi myös Klumin edellisestä suhteesta syntyneet tyttären omaksi vuonna 2009. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2005 ja liittoa pidettiin yhtenä vahvimmista julkkisavioliitoista.

- Tämä on sääli, ja valehtelisin jos kumpikaan meistä ei surisi tilannetta. Meillä kummallakin on kuitenkin niin paljon arvostusta ja rakkautta toisiamme kohtaan, joten teemme tämä mahdollisimman arvokkaasti, Seal sanoo.

Seal kuitenkin edelleen pitää vihkisormustaan, joka muistuttaa niistä kahdeksasta onnellisesta vuodesta, jotka heillä yhdessä oli. Miehen mukaan sormus on merkki siitä, mitä hän edelleen tuntee Klumia kohtaan.

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat