Suomen kauneimmat naiset kokoontuivat Helsingin yössä - katso kuvat

10.02.2012 19:30 - Mikko Räsänen

Kampin Memphisin 3-vuotissyntymäpäiville kokoontui harvinaisen suuri joukko Suomen kauneimpia naisia. Voicen kuvaaja oli paikalla ja ikuisti osan heistä.

Kampin Memphis juhli eilen kolmevuotista taivaltaan. Juhlista tuli varsinainen Suomen kauneimpien naisten kokoontuminen, sillä ravintolaan saapui poikkeuksellisen suuri määrä missejä ja muita julkkiskaunottaria.

Paikalle saapui muun muassa yhdeksän tämän vuoden kymmenestä Miss Suomi -finalistista. Lähes joka vuosi missifinalistit puhuvat finaalikiertueella, että haluavat järjestää tämän kaltaisia kokoontumisia, mutta yleensä ne ovat jääneet suunnitteluasteelle.

- Tämä ehkä todistanee sen, miten hyvä henki meillä oli, Anni Griinari kertoi.

Alla kuvagalleriaa Memphisin syntymäpäiväjuhlista

Miss Suomi Sara Chafak sai kuvaan seurakseen perintöprinsessa Sabina Särkän.

Vuoden takainen Miss Suomen perintöprinsessa Niina Lavonen solmi mallisopimuksen, jonka myötä häntä nähdään jatkossa yhä enemmän pääkaupunkiseudulla. Vielä porilaiskaunotar ei ole tänne muuttanut vaan asuu täällä ollessaan viime vuoden Miss Suomen Sara Siepin luona.

Taru Sokka, Jonna Kolehmainen ja Anni Griinari muodostavat kolmikon, joka kääntää päät.

Laura Ahola ja Krista Haapalainen ovat näyttäviä vaaleaveriköitä.

Laine Bruce on monista kauneuskisoista tuttu kaunotar. Laine oli tullut Lohjalta asti Helsinkiin juhlimaan.

Sofia Ruusilan bileseurana olivat Hunks-komistukset Niko Nousiainen ja Esko Eerikäinen.

Salatuista elämistä ei naiskauneutta puutu, sillä Kirsi Ståhlberg, Mia Mikela ja Jasmin Hamid ovat kaikki sarjan keskeisiä näyttelijöitä.

Vaikka Helsingissä on värjötelty paukkupakkasessa jo pitkään, puki Big Brotherista tuttu Kadi Kaljula tällä viikolla käteensä käsineet ensimmäistä kertaa sitten viime kesän.

- Elän matkalaukkuelämää ja tavarani ovat muualla, enkä ole saanut aikaiseksi ostaa uusia käsineitä, Kadi perusteli ja näytti, että pakkasesta huolimatta hänellä on yhä kaikki sormet tallella.

Kuvaseurakseen Kadi sai Teuvo Lomanin ja Niko Heleniuksen.

Kilpailut

Uusimmat