Näyttelijä yritti pilailla palkintogaalassa - vaimo esti!

12.02.2012 11:05 -

Konkarinäyttelijä Dustin Hoffman kuvailee Oscar-gaalaa tylsäksi tapahtumaksi, johon julkkikset varautuvat etukäteen. Mies oli kerran tehnyt mielestään oivallisen suunnitelman tilaisuuden piristämiseksi, mutta hänen vaimonsa esti hänen aikeensa.

Tähti valotti amerikkalaisen Maxim-lehden haastattelussa taviksille Oscar-gaalojen todellista luonnetta. Itsekin kaksi Oscar-palkintoa voittaneena mies tietää mistä puhuu.

- Gaala on tylsä ja jatkuu loputtomiin. Älkääkä luulko näkemänne olevan spontaania käytöstä, hän valaisee.

Tylsyyden voittamiseksi Hoffmanilla oli taannoista gaalaa varten ollut nerokas suunnitelma, jonka hänen vaimonsa kuitenkin vesitti.

- Kerran kun tiesin varmaksi, etten tulisi voittamaan ja minua kuvattaisiin yhtenä häviäjistä, olisin halunnut repiä smokkini auki näyttää kameroille rintaani jossa lukee: "Voi p*ska". Vaimoni ei kuitenkaan antanut minun tehdä niin.

Miehuuskoe-elokuvallaan naiset hurmannut Hoffman on ollut naimisissa Lisa Gottsegenin kanssa vuodesta 1980 lähtien ja heillä on neljä lasta. 32 vuotta kestänyttä avioliittoa voi Hollywoodin tasolla pitää jo eräänlaisena ihmeenä. Mies paljastikin haastattelussa mitä hän on oppinut naisista menneiden vuosien aikana.

- Olen samaa mieltä kuin eräs ystäväni. Onnistuneen parisuhteen pohjana on eräs perustavanlaatuinen tekijä - miehen on pelättävä kuollakseen vaimoaan tai muuten suhde ei tule toimimaan, Hoffman ilmoittaa.



Lähde:Maxim

Kilpailut

Uusimmat