80-luvun fantasiaklassikko tekee paluun valkokankaille?

13.02.2012 11:45 - Eeva Rajala

Näyttelijä Michael Keaton on kiinnostunut palaamaan vanhaan Beetlejuicen rooliinsa.

Shock til You Drop -sivuston mukaan vuoden 1988 Beetlejuice-fantasiaklassikkoelokuvalle suunnitellaan parhaillaan jatko-osaa. Tim Burtonin ohjaamassa alkuperäiselokuvassa nimikkoroolin näytellyt Michael Keaton on jo keskustellut käsikirjoittaja Seth Graeme-Smithin kanssa, josko hän myös pääsisi jatko-osaan mukaan. Käsikirjoittajan mukaan Keaton on odottanut 20 vuotta elokuvan jatko-osaa.

Graeme-Smithin vastauksista kuitenkin saa sen kuvan, ettei Beetlejuice-elokuvan jatko-osa tai Keatonin mukana oleminen ole täysin varma.

- Kunnioita suuresti Burtonia ja koko elokuvaa. En usko, että elokuvaa pitäisi tehdä, jos vain paskannamme perinnön päälle. Keaton on samaa mieltä. Joten tällä hetkellä vain katsellaan. Minulla on pari ideaa tarinaan, mutta olemme todella alkuvaiheessa, käsikirjoittaja kertoo.

Alkuperäinen Beetlejuice -elokuva kertoo Adamista ja Barbarasta, jotka kauppamatkalla ajavat jokeen ja menettävät henkensä. Pariskunta ei itse tajua tätä ennen kuin palaa kotiinsa. Heidän taloonsa muuttaa Deentzin perhe, ja niinpä Adam ja Barbara yrittävät häätää heidät kummittelemalla.

Lähde: NME

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat