Hänestä tulee kauhuelokuvan uusi Carrie!

28.03.2012 12:15 - Eeva Rajala

Nyt on varmistunut, kenestä tulee Stephen Kingin vanhaan Carrie-kauhunovelliin perustuvan uudelleenfilmatisoinnin päätähti. 

Aiemmin on huhuttu, että Lindsay Lohan olisi ehdolla pelottavan Carrien rooliin, mutta näin ei ole. Carrie-rooliin onkin valittu nuori näyttelijä nimeltä Chloe Moretz, kertoo Hollywood Reporter. Moretz on aiemmin nähty muun muassa Kick-Ass-elokuvassa. Elokuvan ohjaa Oscar-palkitun Boys Don't Cry -elokuvan ohjaaja Kimberly Peirce.

- En ole koskaan ollut näin onnellinen. Kiitos Kim Peirce ja kiitos MGM elämäni tilaisuudesta, jota en koskaan unohda, Moretz kertoo.

Uuden elokuvan kerrotaan seuraavan Carrie-novellin tarinaa jopa tarkemmin kuin edellinen vuonna 1976 tehty Sissy Spacekin tähdittämä elokuva.

Carrie kertoo koulutytöstä, jota oma uskovainen äiti sekä ilkeät koulukaverit kiusaavat. Carrie saa selville omaavansa yliluonnollisia voimia, joiden avulla hän valmistelee omaa kostoaan. Tarinasta tehtiin vuonna 1999 jatkoelokuva The Rage: Carrie 2, mutta elokuva oli suuri floppi.

Katso alkuperäisen elokuvan traileri:

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat