80-luvun kuumasta klassikkoelokuvasta tulossa uusi versio!

10.04.2012 07:45 - Eeva Rajala

Vuonna 1987 ilmestyneestä klassikkoelokuvasta tehdään fanien iloksi uusi versio.

Kuuma tanssi -elokuva sai naiskatsojien hengityksen salpaamaan, kun nuori Patrick Swayze vei Jennifer Greyn tanssin kuumaan maailmaan.

Glee-hittisarjan toinen luoja Brad Falchuck on tekemässä käsikirjoituksen uuteen Kuuma tanssi -elokuvaan, jonka kerrotaan olevan musikaalimaisempi kuin edeltäjänsä. Variety-lehden mukaan musikaalielokuvaan on tulossa täysin uusia kappaleita, mutta siinä käytetään myös vanhoja klassikoita vanhasta elokuvasta.

Ensimmäisen Kuuma tanssi -elokuvan koreografina toiminut maineikas Kenny Ortega on valittu projektin ohjaajaksi. Elokuvan päätähdistä ei ole vielä tietoa, mutta viime vuoden erinäisten äänestysten perusteella edesmenneen Patrick Swayzen tutuksi tekemään rooliin haluttaisiin Justin Timberlake ja naispääosaan elokuvafanit haluaisivat Emma Stonen.

Kuuma tanssi -elokuva kertoo tarinan 17-vuotiaan tytön seksuaalisesta heräämisestä, kun hän alkaa tanssia salskean tanssinopettajan kanssa. Tytön perhehän ei tästä tykkää, sillä tanssin sijasta elämästä löytyisi parempiakin ammatteja, kuten lääkärin tai lakimiehen ammatit.

Uuden Kuuma tanssi -elokuvan on tarkoitus ilmestyä ensi vuoden heinäkuussa. Sitä odotellessa voi muistella vanhan klassikkoelokuvan loppukohtausta:

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat