Viidakon tähtöset meni liian rajuksi - tämä osa sensuroitiin!

13.04.2012 19:45 - Mikko Räsänen

Viidakon tähtösen -ohjelman tapahtumat ovat muuttuneet niin hurjiksi, että kanava on ilmeisesti joutunut sensuroimaan osan tapahtumista katsojilta.

Subin Viidakon tähtöset -sarja on muuttunut jakso jaksolta hurjemmaksi. Torstaisessa jaksossa tapahtumat menivät jo käsittämättömän rajuiksi. Martina Aitolehti ja Maisa Torppa riitelivät niin rajusti, että se muuttui käsirysyksi.

Taistelu alkoi, kun Martina tuli Maisan luokse selvittämään, onko Maisa ennen ohjelmaa levittänyt Facebookissa perättömiä tietoja Martinasta. Martina alkoi haukkua Maisaa ja jonkin ajan kuluttua Maisa suuttui niin paljon, että haukkui Martinaa takaisin. Siitä Martina raivostui niin paljon, että ilmoitti katkovansa Maisalta pään. Martina yritti käydä Maisan kimppuun ja olisi onnistunutkin, ellei juontaja Ali Jahangiri olisi reagoinut nopeasti ja pitänyt Martinasta kaikin voimin kiinni.

Välikohtausta ei kuitenkaan näytetty Viidakon tähtöset -ohjelmassa. Koska juontaja Ali oli kuitenkin paikalla, on mahdollista, että myös kameramiehet ovat siellä olleet. Jos kamerat ovat todistaneet tapauksen, oli yhteenotto on tarkoituksella sensuroitu ohjelmasta. Välikohtauksen yksityiskohtia on myös salattu, sillä Maisan kerrotaan sanoneen yksittäisen haukun Martinalle, joka riitti saamaan tämän suunniltaan raivosta. Ohjelmassa ei kuitenkaan paljastettu, mitä Maisa tarkalleen oli sanonut, vaikka juontaja-Alikin on varmuudella keskustelun kuullut.

Vaikka jotain ehkä sensuroitiin, niin paljon myöskin näytettiin.

Heti jakson alussa nähtiin Maisa Torpan totaalinen romahdus, joka ainakin katsojien näkökulmasta näytti tulevan ilman mitään järjellistä syytä. Romahduksen aiheutti nimittäin se, että Maisan joukkue oli hävinnyt edellisen jakson tehtävän, koska Maisa oli edellisessä jaksossa pudottanut vastapuolelle kuuluvan avaimen puiselta lautalta järven pohjaan.

Maisa oli yrittänyt selittää, että hän ei ollut pudottanut avainta, vaan vastustajajoukkueen kapteeni Martina oli itse pudottanut sen. Maisa oli myös kertonut, että oli kiinnittänyt avainkapulan puulauttaan umpisolmulla.

Kun juontaja Ali kuitenkin tuomitsi Maisan joukkueen sääntörikkomuksen takia häviämään, muuttui Maisa marttyyriksi ja murtui hysteeriseen itkuun kuin oikeusmurhan kokenut.

- Ihan sama, mä en kestä!, telttaan paennut Maisa itki.

Maisan joukkuetoverit uskoivat Maisaa ja pyysivät nähtäväksi videonauhaa tapahtuneesta. Ali näytti videon joukkueen kapteenille Marianne Harjulalle ja sieltä paljastui, että Maisa oli valehdellut. Martina ei ollut pudottanut avainkapulaa, vaan se oli pudonnut, koska Maisa oli solminut sen niin löysästi, että se oli päässyt putoamaan veteen.

Maisa ei kestänyt kuulla totuutta vaan romahti totaalisesti hysteeriseen itkuun.

- Mä en jatka! Mä en pysty!, itkevä Maisa sai sanottua.

Muu joukkue yritti saada häntä jatkamaan muistuttamalla, että kyseessä oli vain yksi tehtävä.

- Ei, kun mä en pysty! Antakaa mun mennä pois! Tää on ihan varma, mä en pysy, mä lähden pois!, Maisa ilmoitti.

Maisa pakkasi tavaransa ja hänelle tilattiin auto kuljettamaan hänet pois paikalta. Juontaja Ali kuitenkin sai auton luona viimeisen mahdollisuuden puhua Maisaa ympäri.

- Se näkyy telkkarissa kaikille, että mä mokasin, Maisa itki painaen kasvonsa Alia vasten.

Ali kuitenkin onnistui puhumaan Maisan ympäri ja palaamaan takaisin leiriin ja jatkamaan ohjelmassa.

Maisa yritti myöhemmin kertoa tuntemuksiaan kameralle, mutta itkusta ei tullut vieläkään loppua.

- Toivon, että kun jossain vaiheessa kokoan itseni ja pääsen tästä surusta yli, niin se antaa siinä vaiheessa lisää voimaa, mutta tällainen minä olen. Näin minä otan asiat, ja ne oikeasti menee syvälle, Maisa sai sanottua ennen kuin purskahti taas hallitsemattomaan itkuun.

Lopulta Maisa kuitenkin sai lähtöpassit, sillä sekä väkivaltaiseksi muuttunut Martina että hänen riitapukarinsa Maisa poistettiin rangaistuksena ohjelmasta.

Muita kilpailijoita tapahtumat järkyttivät. Maisan leirissä Martinaa haukuttiin suorin sanoin. Martinan leirissä taas Maisa sai armotonta kritiikkiä.

Näin Maisan joukkuekaverit arvostelivat Martinaa:

- Sieltä nousee aina se yksi ja sama henkilö. Se on aina Martina. Sieltä nousee jotenkin niin suurta vihaa ja katkeruutta, Henna Kalinainen kuvaili.

- Kyllähän se kertoo aika paljon, jos kapteeni huutaa oman joukkueen jäsenelle, joka yrittää kaikin voimin uida rantaan painavat kengät jalassa. Kiroilee. Haukkuu. Ei noin voi käyttäytyä - oman joukkueen jäsenelle. Ei tämä nyt niin vakavaa ole, herranjumala, Marianne Harjula arvosteli vastustajajoukkuetta kipparoivaa Martinaa.

- Mun olisi tehnyt mieli jäädä juttelemaan vähäksi aikaa Martinan kanssa ja kysyä, miksi sä haukut täällä muita ihmisiä. Mutta ei toi narsisti näe itsesään mitään vikaa, Henna Kalinainen sanoi

- Olisi aika mennä kotiin rauhoittumaan, jos menee siihen pisteeseen, että yritetään hakata ihmisiä, Henna Kalinainen ennakoi Matinan häätöä.

- On aika selvä juttu, että Martinan pitää lähteä. Jos se ei lähde, on joku todella pielessä. Tää on mennyt ihan yli, Anni Uusivirta sanoi.

Näin Martinan joukkuekaverit arvostelivat Maisaa:

- Maisan pitäisi mennä vähän itseensä ja myöntää virheensä. Se ei tule sitä ikinä tekemään. Olen niin paljon katsonut sitä meininkiä, sanoi Iida Ketola, joka on Maisan entinen työkaveri MTV3:n chatista.

- Kyllähän tämä nyt ihan liian pitkälle menee. Tämä ei ole Martinan vika, vaan Maisa on tämän koko sopan aloittanut. Piste, Susanna Ingerttilä arvioi.

- Se on oikeasti ihan hullu se nainen. Se on oikeasti ihan sairas. Se on mieleltään sairas. Jos sille saataisiin diagnosoitua joku skitsofrenia, voisi ehkä jotenkin ymmärtää sitä, Iida Ketola tylytti suoraan.

Kilpailut

Uusimmat