Todellisuus ja elokuva sekoittuvat: Tieteiselokuvaa mainostetaan hämmentävällä tavalla!

18.04.2012 18:30 -

Shame-elokuvassa menestyksekkäästi näytellyt Michael Fassbender tekee uusimmalla roolisuorituksellaan varmasti jälleen vaikutuksen katsojiin. Tämän voi päätellä jo miehen uusimman elokuvan netissä leviävältä mainosvideolta.

Fassbender näyttelee pääosaa useita toiminta- ja tieteiselokuvia ohjanneen Ridley Scottin uusimmassa Prometheus-elokuvassa. Seksiaddiktiosta kertovassa Shame-elokuvassa loistanut Fassbender näyttelee Prometheus-elokuvassa taitavasti David-nimistä robottia, joka on luotu sopeutumaan mahdollisimman hyvin yhteiskuntaan.

Elokuvan trailerin lisäksi on nyt julkaistu myös video, joka on ikään kuin fiktiivisen Weyland Corporation -yhtiön valmistaman David-robotin mainosvideo. Tunteisiin vetoavan videon lopulla haastattelija kysyy Davidilta mikä saa tämän surulliseksi, johon robotti vastaa sota, köyhyys, julmuus ja turha väkivalta. Lisäksi robotti selittää, että hän voi ymmärtää ihmisten tunteita, vaikka ei voikaan tuntea itse.Video on jatkoa helmikuussa julkaistulle videolle, jossa kuvitteellisen yrityksen toimitusjohtaja kertoi robottien valmistamisesta.

Kuvitteellisen yrityksen mainoksen, sekä televisiohaastattelun muotoon tehtyjen videoiden avulla elokuvalle saadaan lisää näkyvyyttä uudella tavalla. Nähtäväksi jää miten nämä videot vaikuttavat katsojien käyttäytymiseen julkaisuajankohtana.

Prometheus saa ensi-iltansa tulevana kesänä ja siinä nähdään myös Noomi Rapace, Charlize Theron, Guy Pierce sekä Patrick Wilson.

Vetääkö Fassbenderin roolisuoritus katsojia teattereihin tämän videon välityksellä?



Kilpailut

Uusimmat