Steve Jobsin rooliin haluttin psykologisesti riittävän kompleksinen näyttelijä

21.04.2012 15:00 -

Applen perustajasta Steve Jobsista kertovaan elokuvaan tarvittiin pääosanesittäjä, joka olisi riittävän kompleksinen pystyäkseen näyttelemään hahmoa onnistuneesti. Rooliin valittiin muun muassa 70's Show:sta tuttu Aston Kutcher.

Jobs: Get Inspired -elämäkertaelokuvan ohjaaja Mark Hulme kertoo Neowin-sivustolle valinneensa Kutcherin vaativaan tehtävään koska vain hän kykenee ilmentämään hahmon sekä fyysisesti että ennen kaikkea henkisesti.

- Koska elokuvamme käsittelee Applen varhaisia vuosia kun Jobs oli vain parikymppinen, tarvitsimme näyttelijän joka voisi nuorekkuuden lisäksi ilmentää myös hänen psykologisen mutkikkuutensa, Hulme kertoo.

Kutcher itse vakuuttui elokuvan mahtavuudesta heti luettuaan käsikirjoituksen ja otti roolin vastaan, sillä hän on suuri Applen fani.

Jobsin elämäkertaelokuva kertoo Apple-yhtiön toiminnasta vuosien 1971 ja 2000 välillä. Jobs nousi toista kertaa yhtiön toimitusjohtajan paikalle vuonna 2000. Ohjaaja vahvisti myös, että elokuva on ollut tekeillä siitä lähtien, kun Jobs virallisesti luopui terveydellisistä syistä toimitusjohtajan paikastaan viime elokuussa. Jobs kuoli myöhemmin lokakuussa sairastettuaan haimasyöpää.

Lähde: Neowin

Kilpailut

Uusimmat