Tältä Twin Peaks -tähdet näyttävät nykyään!

22.04.2012 19:00 - Eeva Rajala

Twin Peaks -sarja ihastutti ja kauhistutti suomalaisia tv-katsojia ensimmäisen kerran 90-luvun alussa. 

Sarjan tekemisestä on nyt yli 20 vuotta. Ikä näkyy jo nuorina sarjaa tähdittäneissä näyttelijöissä.

Agentti Dale Cooperia Twin Peaksissa esittänyt Kyle MacLachlan on tullut tutuksi sittemmin muun muassa Sinkkuelämää- ja Täydelliset naiset -sarjoista. Hieman harmaantunut 53-vuotias näyttelijä esittää pormestaria uudessa Portlandia-sarjassa.

Sarjan keskiössä olevaa murhattua Laura Palmeria esitti Sheryl Lee. 44-vuotias Lee on hiljattain nähty muun muassa menestyselokuvassa Winter's Bone sekä sarjoissa Paljastavat valheet ja Vihjeet hukassa. Viimeisin elokuva Texas Killing Fields on viime vuodelta.

Laura Palmerin pelastaa tahtonut herkkä ja komea James Hurley oli monen tytön päiväunien kohde 90-luvun alussa. Hurleytä näytellyt James Marshall on nykyään 45-vuotias. Marshall on tehnyt vain joitain elokuvia sarjan jälkeen, vaikka olisi voinut kuvitella hänen nousevan suuremmin suosioon sarjan vuoksi. Viime vuonna hänet nähtiin oikeudessa taistelemassa aknelääkkeen valmistajia vastaan. Marshall väitti, että lääke aiheutti suolistosairauden, joka haittasi hänen uraansa. Katso oikeuden video Marshallista täältä. (Thomsonreuters)

Laura Palmerin parasta ystävä Donna Haywardia esitti Lara Flynn Boyle. 42-vuotias Boyle on kenties parhaiten kaikista Twin Peaks -tähdistä saanut uransa kulkemaan sarjan jälkeen. Hänet on nähty lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa, muiden muassa sarjoissa Oikeus ja kohtuus sekä Huff - terapian tarpeessa.

Laura Palmerin isää Lelandia näytellyt Ray Wise on myös nähty monissa sarjoissa ja elokuvissa Lynchin hittisarjan jälkeen. 64-vuotias Wise on nähty muun muassa X-Men: First Class -elokuvassa ja on tällä hetkellä ahkerin elokuvien tekijä Twin Peaks -näyttelijöistä.

Murhatutkimuksiin sekaantuvaa ja agentti Dale Cooperiin ihastuvaa villikkoa Audrey Hornea sarjassa esitti Sherilyn Fenn. Sittemmin 47-vuotias Fenn on nähty lukuisissa tv-sarjoissa, kuten Käytäväpeliä, Gilmoren tytöt ja Vihjeet hukassa.

Laura Palmerin on-off-poikaystävää Bobby Briggsiä esitti Dana Ashbrook, jonka kasvoilta näkyy nykyään elätty elämä. Ashbrook on nykyään 44-vuotias ja hän on muiden Twin Peaks -tähtien tavoin tehnyt myös erinäisiä näyttelijäntöitä. Hänet on nähty muiden muassa sarjoissa Crash ja The Kill Point.

Ilkeää rekkakuskia ja tarjoilija Shelly Johnsonin aviomiestä Leoa sarjassa esittänyttä Eric Da Reta ei tunnista samaksi mieheksi. Da Re on tehnyt viimeisen elokuvansa vuonna 2002, mutta tästä ja muuttuneesta ulkonäöstä huolimatta mies tunnistetaan silti kadulla.

Kaunista tarjoilijatarta Shelly Johnsonia sarjassa esitti kuvankaunis Mädchen Amick, joka on edelleen yhtä kaunis 41-vuotiaana. Amick on näytellyt lukuisissa tv-sarjoissa, ja tämän vuoden puolella ehtinyt esiintyä sarjoissa Vihjeet hukassa, Aina vaarassa, Mad Men ja Ringer.

Mikä on sinun lempihahmosi Twin Peaksissa?

Kilpailut

Uusimmat