IS: Suomalaisohjaaja erosi näyttelijäkaunottaresta – kihloissa vain kuusi viikkoa

21.05.2012 08:15 - Eeva Rajala

Ohjaaja Olli Saarela ja näyttelijä Jenni Banerjee ovat eronneet, kertoo Ilta-Sanomat. Pari ehti asua yhdessä kolme vuotta.

- Emme jatka tällä erää yhteiselämäämme vaan pidämme hyvässä sovussa ja yhteisymmärryksessä etäisyyttä. Elämme tahoillamme ja näillä näkymin erossa. Tässä ei ole suurta draamaa, Saarela kertoo lehdelle.

Pariskunta kihlautui huhtikuun alussa. Saarela painottaa, että erosta huolimatta kaksikko vie yhteisiä projekteja hyvässä sovussa eteenpäin.

- Tällä erää on parempi olla erossa, sillä molempien työprojektit vievät paljon aikaa eri puolilla Suomea ja Eurooppaa, Saarela jatkaa.

Banerjee keskittyy parhaillaan Perhe-elokuvan käsikirjoitukseen. Saarela käsikirjoittaa parhaillaan Huojuva kuu -nimistä elokuvaa. Hän on myös ryhtynyt opettamaan Helsingin Saksalaisessa koulussa elokuvadramaturgian alkeita nuorille.

- Tällaiset muutokset ottavat veronsa ja ne ovat niin kokonaisvaltaisia, että vaikuttavat myös henkilökohtaisen elämän valintoihin. Silti Jenni on ja tulee aina olemaan minulle tärkeä ihminen ja tulen aina tukemaan häntä, Saarela sanoo.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat