Kauhea kankkunen -äijien seuraava sekoilupaikka paljastettiin

24.05.2012 07:45 - Eeva Rajala

Kauhea kankkunen -elokuvasarja saa jatkoa kolmannesta osasta, ja uutuuselokuvan kuvauspaikka on tuttuun tapaan melko eksoottinen.

Kauhea kankkunen 3 -elokuva kuvataan nimittäin Tijuanassa Meksikossa. Elokuvaprojektia lähellä oleva lähde kertoo Life & Style -lehdelle, että elokuvaa kuvataan myös Los Angelesissa ja Las Vegasissa, mutta eksoottisuutta elokuvaan tuo Tijuanan kiihkeys. Elokuvan ohjaajana toimii jälleen Todd Phillips.

Aiemmat elokuvat on kuvattu Las Vegasissa ja Thaimaassa. Kauhea kankkunen 3 tuo tutut näyttelijät Bradley Cooperin, Ed Helmsin ja Zach Galifianakisin takaisin yhteen. Elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa vuoden kuluttua. Voi vain kuvitella, millaista menoa kaveruksilla on Meksikossa, kun aikaisemmissakin kahdessa elokuvassa meno on riistäytynyt täysin käsistä.

Kauhea kankkunen -elokuvat kertovat kaveriporukasta, joilla on suuria suunnitelmia, mutta illan juhlinta menee aina niin pitkälle, että seuraavana päivänä on krapula ja asiat ovat muutenkin pahimmalla tavalla sekaisin. Katso alta aiempien elokuvien trailerit:

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat