Sara Sieppi selventää välejään Mikael Granlundiin

25.05.2012 07:45 - Eeva Rajala

Ex-missi Sara Sieppi joutuu jälleen selventämään iltapäivälehdissä suhdettaan muun muassa Mikael Granlundiin.

7 päivää -lehden kansijutussa kerrottiin eilen, miten Sara olisi vongannut Granlundia maanantaina aamuyöllä Helsingin keskustassa leijonien illanvieton jälkeen. Lehden mukaan Sieppi yritti ottaa kontaktia Granlundiin, mutta mies ei ollut kiinnostunut. Sieppi selventää, etteivät he seurustele, eikä heillä myöskään ole Seiskan väittämää on-off-suhdetta.

- Kaveri viesti jutusta. Kun näin sen, olin romahduspisteessä. Kuviahan voidaan tekstittää ihan miten tahansa. En todellakaan vongannut Mikkeä. Olemme hyviä kavereita, Sara kertoo Iltalehdessä.

Seiskan kuvasarjassa kaksikko keskustelee Helsingin yössä ja välillä Granlund lähtee tilanteesta pois. Sara on hämmentynyt uutisoinnista.

- Me olemme jutelleet baarista tultuamme. Juttu on aivan naurettava, hän kertoo Ilta-Sanomissa.

Aiemmin Sara joutui otsikoihin, kun hän oli esitellyt Helsingin yöelämää kanadalaiskiekkoilijoille. Nainen on harmissaan siitä, ettei tunnu voivan juhlia enää muiden nuorten tapaan, vaan otsikoita revitään tyhjästä.

- Tuntuu, että ole silmätikku. Juhlin välillä muiden samanikäisten tavoin, siinä ei pitäisi olla mitään väärää...Olen ottanut nämä huumorilla ja yrittänyt olla välittämättä, mutta nyt meinaa huumorintaju loppua, Sara harmittelee Ilta-Sanomille.

Lähteet: Iltalehti, Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat