Tim Burtonilta uusi kauhukomedia - katso traileri

29.06.2012 16:15 - Senni Loikala

Tim Burtonin Frankenweenie-animaatioelokuva sekoittaa komedian ja kauhun genrejä.

Värikkäästä mielikuvituksestaan ja omintakeisesta  tarinankerronnan tyylistään kuuluisa yhdysvaltalainen ohjaaja Tim Burton on tekemässä Frankenweenie-nimistä stop motion -animaatioelokuvaa. Tarina perustuu Burtonin samannimiseen lyhytelokuvaan vuodelta 1984, ja uuden version käsikirjoituksen takana seisoo John August.

Monet lemmikkien omistajat tietävät, kuinka hyytävä on ajatus jo perheenjäseksi tulleen karvaturrin siirtyminen manalan majoille. Lapsille lemmikin menettämisen kokemus on myös erityisen rankka. Frankenweenien tarinan lähtee liikkeelle, kun nuoren Victorin Sparky-koira kuolee. Tarina saa suunnan, kun Victor muuntautuu tiedemieheksi ja onnistuu herättämään piskin jälleen eloon.

Burton sekoittaa komedian ja kauhun genrejä Frankenweeniessa. Niinpä Victorin ja Sparkyn arki ei kuitenkaan jatku entisellään, sillä Sparky ei ole aivan entisensä... 

Katso Frankenweenien traileri alta:

Frankenweenie saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa lokakuussa 2012. Toivottavasti Burtonin kauhukomedia nähdään myös meillä vielä tämän vuoden puolella.

Lähde: Fooyoh

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat