Twilight-pettämiskohussa uusia käänteitä

31.07.2012 08:45 - Eeva Rajala

Twilight-tähti Kristen Stewart on nyt saanut tukea italialaiselta ohjaajalta. Samalla väitellään siitä, missä määrin Stewart petti miesystäväänsä Robert Pattinsonia.

Italialainen ohjaaja Giovanni Agnelli on puolustellut Kristen Stewartia kertoessaan, etteivät Stewart ja ohjaaja Rupert Sanders koskaan harrastaneet seksiä suhteensa aikana.

- Sanon heti, mitä tämä manipuloiva media ei kerro...Kristen Stewart ei harrastanut minkäänlaista seksiä Rupert Sandersin kanssa, Agnelli kirjoitti Twitterissään.

Angelli työskenteli Stewartin kanssa Welcome To The Rileys -elokuvassa. Stewart pyysi - kenties entiseltä - miesystävältään Pattinsonilta julkisesti anteeksi hänen suhdettaan Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajaan Sandersiin. Stewartin mukaan kyseessä oli vain hetkellinen hairahdus.

Anteeksipyynnön jälkeen Sandersin vaimon Liberty Rossin perhe on kertonut julkisuudessa, että tämä hetkellinen hairahdus oli paljon enemmän ja juontaa juurensa peräti viime vuoden puolelle. Mikäli kyseessä ei ollut seksisuhde, saattaa tämä tarkoittaa syvempää suhdetta Stewartin ja Sandersin välillä.

Viime viikolla uutisoitiin, että Robert Pattinson olisi muuttanut pois Stewartin ja hänen yhteisestä asunnosta, mutta tuoreimpien tietojen mukaan on epäselvää, kumpi on muuttanut asunnosta. Kummatkin näyttelijät näyttävät menneen piiloon pettämiskohun tullessa julki.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat