Kauhuelokuva Hohto saamassa esiosan

31.07.2012 09:15 - Eeva Rajala

Warner Brothers on kertonut suunnittelevansa esiosaa Stephen King kirjaan perustuvalle Hohto-elokuvalle.

Hohto-elokuva ilmestyi Stanley Kubrickin ohjaamana vuonna 1980. Elokuvan esiosan suunnittelu on vasta alkuvaiheessa, mutta joitain nimiä projektiin on kiinnitetty. Tarinaa on rakentamassa muun muassa Suljettu saari -elokuvan käsikirjoittaja Laeta Kalogridis, kertoo Empire-lehti.

Spekulaatiot ovat jo alkaneet siitä, mitä Hohto-esiosa käsittelee. Vaihtoehtoja on, sillä Hohto-elokuvassa puhutaan paljon aiemmin hotellin talvihoitajana toimineesta miehestä Delbert Gradystä, joka tuli hulluksi ja katkaisi kirveellä tyttäriensä päät. Elokuvassa voidaan myös selvittää hotellin historiaa, sillä se on rakennettu intiaanien vanhan hautausmaan päälle.

Stephen King työstää parhaillaan jatko-osaa Hohdolle. Kirjan nimenä kulkee Doctor Sleep ja se kertoo, mitä tapahtui myöhemmin Hohto-elokuvan pienelle Danny-pojalle. Doctor Sleep -kirjassa Danny on jo 40-vuotias.

Saattaa käydä niin, että tulossa on täysin uusi Hohto-trilogia, jos elokuvapomot päättävät tehdä kulttimaineessakin olevan Hohto-elokuvan jälleen uudestaan ja jos Kingin tulevasta kirjasta päätetään tehdä elokuva. Kysymys vain kuuluu, miten tehdä Jack Nicholsonin esittämä roolihahmo vieläkin paremmin:

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat