Viidakon tähtöset saa jatkoa - Ketkä ovat uudet kohukaunottaret?

01.08.2012 21:00 - Mikko Räsänen

Viime kevään puhuttuihin tv-sarjoihin kuului tosi-tv-kisailu Viidakon tähtöset, josta nousi mediaan monia kohuotsikoita. Sarja on saamassa jatkoa toisen tuotantokauden merkeissä.

Voicen saamien tietojen mukaan Viidakon tähtöset -sarjasta valmistellaan parhaillaan toista tuotantokautta. Kakkoskaudelle haetaan parhaillaan uusia osallistujia, eikä ole varmaa, onko mukana enää yhtään ykköskaudelta tuttua kohukaunotarta.

Voice otti yhteyttä julkisuudesa tunnettuihin kaunottariin ja kyseli, onko heitä houkuteltu mukaan ohjelmaan.

Malli/juontaja Janni Hussi:

- Minua ei ainakaan ole viihdetty mukaan. Olisihan se aika siistiä, sillä olen aina ollut kunnon eräjorma.

Malli Anne-Mari Berg:

- On pyydetty mukaan, mutta kieltäydyin. Ohjelmassa on ideaakin, eli rahapalkinto ja selviytymistaistelu. Kieltäydyin kuitenkin siksi, että lopulta ohelman pääpointiksi jäi se, että katselijat saivat nauraa ja hävetä ihmisiä, jotka tappelevat ja kanailevat viidakossa.

- Toki mukana oli aikuisiakin ihmisiä aikuisine ajatuksineen, mutta kokonaisuudessaan ohjelma oli nolo ja myötähäpeää herättävä. Katsojat nauroivat ohjelmassa olleille ihmisille ilman, että henkilöt itse edes tajusivat asiaa.

- En ymmärrä, mitä hyvää tuollaisesta ohjelmasta voi seurata kenellekään työmarkkinoilla tai muutenkaan. Voittaja hyötyy tietenkin rahasumman verran. Kokonaisuutena Viidakon tähtöset on yksi ala-arvoisimmista ohjelmista, mitä Suomessa on koskaan tehty.

Kohukaunotar Inka Tuominen:

- Ei ole pyydetty, mutta ehdottomasti osallistuisin, jos pyydettäisiin. Olen vielä kaksi kuukautta Budapestissä MTV3:n juontajana.

Kilpailut

Uusimmat