Hankkivatko suomalaismissit jatkossa silikonit kansainvälisiin kilpailuihin?

09.08.2012 18:45 - Mikko Räsänen

Voice kertoi eilen Suomessa järjestettävästä Miss Finest -kauneuskilpailusta, jonka voittaja pääsee edustamaan maataan kansainväliseen Miss Globe -kilpailuun. Tässä kilpailussa silikonit eivät ole kiellettyjä vaan pikemminkin voittajalle annetaan mahdollisuus sellaisten hankintaan.

Voice kertoi eilen Miss Finest -kauneuskilpailusta, jossa Suomen ja Viron missit kilpailevat keskenään, ja kilpailun voittajasta tulee Plastiikkakirurgia Fin-Estin mainoskasvo ja keulakuva vuodeksi. Parhaiten menestynyt virolainen ja suomalainen missi pääsevät lisäksi edustamaan Suomea kansainväliseen Miss Globe -kilpailuun.

Kilpailun järjestävä Suvi Pitkänen näkee, että yhteistyö kauneuskirurgiaa tarjoavan klinikan kanssa parantaa suomalaismissien mahdollisuuksia menestyä maailmalla.

- Miss Finest -voittaja saa muiden palkintojen ohella veloituksetta Plastiikkakirurgia Fin-Estin tarjoamat palvelut. Se on kuitenkin vain mahdollisuus, ja hän saa itse valita mitä palveluja tarvitsee vai tarvitseeko mitään.

- Monet kansainvälisissä kisoissa käyneet suomalaismissit ovat valittaneet, miten vaikea on yrittää pärjätä sellaisia ulkomaisia missejä, jotka ovat parantaneet ulkonäköään kauneusoperaatioilla. Nyt sama mahdollisuus on siis tarjolla siis suomalaisellekin missille.

Lue lisää Miss Finest -kilpailusta täältä.

Kilpailut

Uusimmat