Suomalainen povipommi synnyttää - takaisin mallinmittoihin parissa viikossa!

16.08.2012 19:45 - Mikko Räsänen

Raskaana oleva Henna Tuominen synnyttää lähipäivinä. Henna aikaa synnytyksen jälkeen päästä nopeasti mallin mittoihin, sillä hän on muotinäytöslavalla jo syyskuussa.  

Voice tavoitti NiceKone -tanssiryhmää Henna Tuomisen, joka on viimeisillään raskaana. Henna odottaa jännityksellä päivää, jolloin pienokainen päättää tulla maailmaan.

-  Laskettu aika oli alunperin syyskuun alussa mutta nyt on sanottu lapsen syntyvän minä hetkenä hyvänsä ja uskottu että tämän kuun aikana hän näkee päivänvalon. Olen todella innoissani pienestä tulevasta nyytistä!

- Aion pitää kunnon äitiysloman ja katson tilanteiden mukaan kuinka palailen keikkalavoille. Mallinmitoissa pitäisi kuitenkin olla jo 15.9, sillä silloin NiceKone tekee muotinäytöskeikan Turussa.

Vaikka Henna aikoo pitää äitiysloman, on hänen odotusaikansa mennyt niin hyvin, että hän on pystynyt tekemään töitä näihin päiviin asti.

- Aloitin hiljattain Niko Väyrysen Luxury Promotions Model Agency-mallitoimiston kanssa yhteistyön ja meidän yhteistyökuvioista tullaan kuulemaan syksyllä lisää. Järjestämme mm. Hyväntekeväisyystapahtuman, josta olen todella innoissani.

Henna kuulostaa muutenkin ylionnelliselta.

- Olen todella kiitollinen, että minulla on kohta kaksi ihanaa lasta, ja saan tehdä työtä jota rakastan. Lisäksi olen saanut huomata viimeisen vuoden aikana, että ympärilläni on todella ihania, aitoja ja sydämmellisiä ihmisiä. Olen heistä päivittäin enemmän kuin kiitollinen.

Kilpailut

Uusimmat