Matti Nykänen selventää suhteensa tilaa

24.08.2012 07:15 - Eeva Rajala

Ex-mäkikotka Matti Nykänen kertoo iltapäivälehdissä, että väitteet hänen juomaan ratkeamisestaan ovat liioiteltuja. Lisäksi hän selventää suhteensa tämän hetkistä tilaa.

Eilinen Seiska-lehti kertoi, miten Nykänen on pitkään raittiin kauden jälkeen ratkennut taas juomaan. Lehden haastattelussa mies kertoo ottaneensa viinaa muutaman päivän aikana kymmenen vuoden edestä. Iltalehdessä Nykänen myöntää ottaneensa viime päivienkin aikana olutta. Nykänen tosin ihmettelee Ilta-Sanomissa, miten hän on voinut ratketa ryyppäämään, kun ei ole koskaan antanut mitään raittiuslupausta kenellekään.

- En ole tehnyt raittiuslupausta. En ole ikinä sanonut, etten kaljaa ota. En kuitenkaan pysty, jaksa enkä haluakaan korikaupalla ja päivä tolkulla juoda, Nykänen sanoo Iltalehdessä.

Seiskan mukaan myös suhde kihlattuun Susanna Ruotsalaiseen olisi mennyt poikki. Tämänkin Nykänen kiistää.

- Meidän suhteessa ei todellakaan ole ollut kyse mistään kulissista, eikä meidän suhde ole nyt katkolla...Eikä Susanna ole minua jättänyt, tuossahan vieressä hän on nytkin. Susanna oli käymässä omien kavereidensa luona. Kun sanoin, etten itse Susannan perään, tarkoitin, että ei ole mitään syytä itkeä, meidän luottamus pelaa, Nykänen selventää Ilta-Sanomissa.

Ruotsalainen kertoo lehdelle, että siinä vaiheessa, kun Nykänen oli lähtenyt juhlimaan kavereidensa kanssa, hän oli myös lähtenyt omien kavereidensa luokse, eikä missään nimessä ollut jättänyt sormusta pöydälle lähtiessään.

- Eniten suututtaa, että tässä on syötetty Matille sanoja suuhun. Meidän onni ei todellakaan ole mitään kulissia, vaan aivan aitoa, eikä sitä voida jo uskoa, Ruotsalainen ihmettelee Ilta-Sanomissa.

Iltalehdessä Nykänen pyytää anteeksi läheisiltä, jotka soittivat hänelle eilen huolissaan ja kysyivät, onko mies todella ratkennut ryyppäämään. Nykänen pyytää anteeksi, että läheiset ovat joutuneet kärsimään. Hän samalla korostaa, ettei ole juonut keikoilla, eikä ole mokannut yhtään esiintymistä.

Lähteet: Iltalehti, Ilta-Sanomat, Seiska

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat