Fanit hermostuivat - miksi tämä kohtaus leikattiin pois Avengers-elokuvasta?

31.08.2012 19:45 - Mikko Räsänen

YouTubessa on julkaistu The Avengers -elokuvasta poistettu kohtaus, joka fanien mielestä olisi ehdottomasti pitänyt jättää elokuvaan.  

The Avengers -elokuva oli vauhdikas toimintaelokuva, josta tuli yksi vuoden suurimpia kassamenestyksiä. Fanit ovat kuitenkin sitä mieltä, että elokuva olisi voinut olla vieläkin parempi, jos se olisi leikattu eri tavalla.

YouTubessa on julkaistu yksi elokuvasta poistettu Kapteeni Amerikka -aiheinen kohtaus, jonka fanit olisivat halunneet pitää elokuvassa. Poistettu pätkä nimittäin näyttää vahvasti sen, miksi Kapteeni Amerikka eli Steve Rogers ei viihdy 2000-luvulla. Rogers katsoo haikeana toisen maailmansodan aikaisten ystäviensä kuvia ja leimoja, jotka kertovat näiden menehtyneen. Rogersin 70 vuoden takaisen rakkauden, Peggyn, kohdalla kuitenkin lukee vain, että hän on eläkkeellä.

Pois leikatussa materiaalissa olisi vilahtanut myös Avengersin luoja, 89-vuotias Stan Lee, jonka piti tehdä cameo-rooli elokuvassa.

Kohtauksen leikkaaminen on ollut sääli, sillä tämän kaltaiset kohtaukset voisivat tuoda kaivattua syvyyttä yleensä toiminta- ja efektipainotteisiin supersankarielokuviin.

Katso kohtaus alta.

Kilpailut

Uusimmat