Pettäjäohjaaja kehuu Kristen Stewartia: Virheetön

07.09.2012 07:45 - Eeva Rajala

Kristen Stewartin kanssa vaimoaan pettänyt ohjaaja Rupert Sanders on kehunut Twilight-tähteä heidän yhteisen elokuvansa dvd:llä.

Sanders kertoo Lumikki ja metsästäjä -elokuvan dvd:n kommenttiraidalla, miten virheetön näyttelijätär onkaan. Kommenttiraidan nauhoittamisen aikoihin kaksikon uumoiltiin jo olevan hyvin lämpimissä väleissä.

- Nyt näemme ensimmäistä kertaa Kristen Stewartin. Tämä on ensimmäinen dialogi, jonka kuvasin hänen kanssaan. Hänen aksenttinsa oli täydellinen, hän teki niin mahtavaa työtä, Sanders kertoo dvd:llä.

Sandersin ja Stewartin salasuhde paljastui heinäkuussa, kun kuvia kaksikon suuteluhetkistä julkaistiin. Sittemmin Robert Pattinson on jättänyt Stewartin, eikä Sandersin vaimo, näyttelijä Liberty Ross ole myöskään mielissään paljastuksesta. Ross itse asiassa esittää Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa Stewartin roolihahmon äitiä.

Stewart teki pettämisskandaalin jälkeen ensimmäisen julkisen esiintymisensä eilen Toronton elokuvafestivaalilla Matkalla-elokuvan tiimoilta. Pattinson on muun muassa mainostanut muun muassa Cosmopolis-elokuvaansa.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat