BB-Janita antoi kasvot uusavuttomuudelle

13.09.2012 19:15 - Mikko Räsänen

Janitan vierailu Big Brother -taloon jäi muutaman viikon mittaiseksi. Sinä aikana hyvinkääläisneito ehti nolata itsensä totaalisesti.

Janitan BB-talossa viettämään aikaan ei mahdu paljoakaan sellaista, mitä hän voi muistella hyvällä. Jo taloon tullessaan hän näytti pissis-luonnetta suuttumalla siitä, että yhtä hänen ystäväänsä ei oltu BB:n aloituspäivänä tavoitettu puhelimella ja tämä ei siksi ollut studiossa muiden ystävien joukossa antamassa Janitalle lähtöhalausta.

Sisällä BB-talossa muut asukkaat olivat iloisia ja tutustuivat, mutta Janita oli koko illan naama nyrpeänä.

- En halua nähdä sitä enää ikinä, hän kiukkuili.

- Sen takia olen tänään tällainen, koska olen niin suuttunut.

Janita kertoi, että oli Big Brother -studiossa antanut ystävilleen ohjeen, että näiden tulee hakata pois jäänyt tyttö.

- Nyt on varmaan sitten lehdissä juttua väkivaltaisesta Janitasta, silikonirinnoista haaveileva Janita mietti.

Ensimmäisen päivän tapahtumat olivat vain esimakua tulevasta. Monet vanhemmat ihmiset harmittelevat nykynuorten olevan uusavuttomia. Janita ainakin antoi kasvot tuolle ilmiölle. Janita muun muassa kertoi, että ainoa kotityö, jota hän suostuu tekemään on se, että hän pyyhkii lavuaarin reunalta hänen irtoripsiensä jättämät mustat jäljet.

BB-talossa kotitöitä kuitenkin joutui tekemään, ja yllättäen Janita ei kestänyt alkeellisempiakaan tehtäviä. Päiväkirjahuoneessa nähtiin Janitan itkuinen tilitys siitä, miten hän ei kestänyt palvelijan tehtäväänsä. Viimeinen niitti oli ollut se, että Janita joutui tekemään talon miehille muutaman sämpylän, eikä kukaan ollut auttanut häntä sen teossa.

Yhtä koomista oli se, kun Janita yritti paistaa lihaa. Tai aluksi hän oli aikeissa paistaa lihaliemikuutoita, koska ei tajunnut, kummat siinä pannulla täytyy paistaa. Ja kun oikeat lihat lopulta oli saatu pannulle, säikähti Janita lihasta roiskuvaa rasvaa niin, että kieltäytyi menemästä lieden lähelle tai edes laittamasta levyä pienemmälle. Janitalle tuli myös yllätyksenä, että perunat täytyy keittää ennen syömistä.

Pahin törttöily oli kuitenkin se, että jo parissa viikossa Janita unohti olevansa kihloissa. Hän oli Joukon kimpussa, suuteli tämän kansa ja olisi ollut valmis menemään pidemmällekin, ellei Jouko olisi jarrutellut tahtia.

Janita poistui eilen BB-talosta. Hänen parin viikon BB-seikkailunsa saldoksi jäi se, että hän menetti kasvonsa ja kihlattunsa. Nyt voi perustellusti kysyä, kannattiko?

Kilpailut

Uusimmat