IL: Ex-Salkkaritähti rankasta erosta: Mies kantoi sängyn ulos

28.09.2012 07:15 - Eeva Rajala

Salatut elämät -sarjassakin nähty näyttelijä Susanna Indrén koki alkuvuonna rankkoja hetkiä, kertoo Iltalehti. 

Indrén tuli maaliskuussa kotiinsa 3-vuotiaan lapsensa kanssa, kun samaan aikaan avopuoliso kantoi sänkyä ulos pariskunnan yhteisestä asunnosta. Neljän vuoden parisuhde kariutui täysin yllättäen.

- En olisi voinut kuvitellakaan, että niin käy. Mitään keskustelua ei käyty, vaikka olin yrittänyt saada miehen puhumaan minulle tammikuusta lähtien, Indrén kertoo lehdessä.

Tuolloin Indrénin elämässä alkoi kausi, jolloin ei maistunut ruoka eikä uni. Hän kertoo olleensa ensimmäiset kuukaudet sokissa.

- En pystynyt syömään, tuntui kuin kurkussani olisi ollut lukko. Palelin myös niin paljon, että en pystynyt nukkumaan ilman toppatakkia ja -housuja....Nukuin todella huonosti ja näin painajaisia. Mutta lapsen vuoksi minun oli pakko selvitä, nainen jatkaa.

Toukokuussa näyttelijästä alkoi tuntua, että toipuminen on alkanut. Nyt aikaa on kulunut jo sen verran, että hän pystyy toivottamaan hyvää jatkoa exälleen. Ulkonäkö- ja kuntaremontin vuosi sitten käynnistänyt 46-vuotias Indrén saa tällä hetkellä treffipyyntöjä nuoriltakin miehiltä.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat