Ei onnea rakkaudessa - supertähden on-off-suhde päättyi

08.10.2012 08:45 - Eeva Rajala

Laulajatar Katy Perry ei vieläkään löytänyt sitä ainoaa oikeata. 

Katy Perry on eronnut jälleen kerran muusikko John Mayerista, sillä tämä ei voinut sitoutua kaksikon suhteeseen. Lähde kertoo RadarOnline-sivustolle, että Perry käski Mayerin heittämään hänen numeronsa pois.

- John ei vain pysty sitoutumaan ja hän vikitteli Katyä lupauksilla, että se kyllä muuttuu, mutta niin ei tapahtunut. Katy oli todella hulluna häneen, joten antoi aina toisen mahdollisuuden miehelle, lähde kertoo.

Lähteen mukaan John Mayer kyllä halusi Katy Perryn elämäänsä, mutta Perry vaatii suhteelta 100-prosenttista sitoutumista. Hän ei enää kestänyt sitä, että Mayer katosi muutamaksi päiväksi ja tuli anellen taas takaisin.

Kaksikko alkoi tapailla ensimmäisen kerran elokuun alussa, mutta erosivat vain kahden viikon jälkeen. Muutaman viikon kuluttua pari palasi takaisin yhteen, mutta nyt uutisoidaan, että tämä tuore ero olisi lopullinen.

Perry avioero Russell Brandista virallistettiin heinäkuussa. Tuota eroa nainen aikoo juhlia järjestämällä erobileet 23. lokakuuta, päivänä, joka olisi ollut Perryn ja Brandin kaksivuotishääpäivä.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat