Halle Berryn miehet ottivat verisesti yhteen - aivotärähdys ja niskavammoja

23.11.2012 10:15 - Eeva Rajala

Halle Berry on joutunut ikävään välikäteen hänen ex-miesystävänsä ja nykyisen kihlattunsa käsirysyn vuoksi. 

Berryn entistä kihlattua, kanadalaismalli Gabriel Aubrya syytetään supertähden nykyisen kihlatun, ranskalaistähti Olivier Martinezin pahoinpitelystä. Aubry pääsee vapaaksi 20 000 dollarin takuita vastaan.

Kummatkin miehet joutuivat sairaalahoitoon käsirysyn päätteeksi. Aubrylta katkesi rytäkässä kylkiluu, hän sai ruhjeita kasvoihinsa ja mahdollisesti myös aivotärähdyksen. Sairaalasta vapauduttuaan mies pidätettiin välittömästi. Martinezin kerrotaan kärsineen mahdollisesti murtuneesta kädestä ja niskavammoista.

Miesten välinen tappelu alkoi tämän hetken tietojen mukaan, kun Aubry oli jättämässä Berryn ja hänen yhteistä 4-vuotiasta tytärtä Berryn äidin luokse torstaiaamuna. Samalla Martinez yritti keskustella Aubryn kanssa meneillään olevasta Aubryn ja Berryn huoltajuuskiistasta.

Martinez oli kertonut Aubrylle, että ihmisten on vain jatkettava elämää. Tämän jälkeen kanadalaismalli oli tönäissyt Martinezia ja yrittänyt lyödä miestä kasvoihin. Martinez onnistui kuitenkin väistämään ja tämän jälkeen tappelu riistäytyi käsistä.

Gabriel Aubry tuomittiin myös lähestymiskieltoon. Hän ei saa tulla sataa metriä lähemmäs Nahla-tytärtään, Halle Berryä tai Olivier Martinezia.

Aubry ja Berry erosivat vuonna 2010, jonka jälkeen kaksikko on kiistellyt tyttären huoltajuudesta. Berry on yrittänyt saada tuomarin suostumaan siihen, että tytär voisi muuttaa hänen kanssaan Ranskaan. Tuomari ei ole kuitenkaan antanut suostumustaan tähän.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat