Bond-kaunottaren perhekriisi pahenee - katso järkyttävät pahoinpitelykuvat K18

27.11.2012 12:15 - Heli Thoren

Kiitospäivänä Halle Berryn kotitalolla tapahtunut pahoinpitelujupakka on saanut uusia käänteitä.

Kun Gabriel Aubry toi Nahla-tytärtään kotiin viime torstaina, Halle Berryn uusi kumppani, näyttelijä Olivier Martinez ja Aubry ajautuivat tappelemaan. Tilanne ajautui siihen, että Halle Berry päätyi hakemaan lähestymiskieltoa ex-miehelleen. Kiellossa oli määritelty myös se, ettei hän saisi tavata Nahla-tytärtäkään. Lue juttu täältä!

Martinezin vammoiksi oli listattu murtunut käsi ja niskan arkuus. Järkyttävintä antia ovat Aubryn pahoinpitelykuvat. Mies on hakattu todella perusteellisesti. Silmät ovat mustat, ja kasvot turvonneet. Tuoreet kuvat Martinezista ovat taasen paljon maltillisemmat. Ainoastaan miehen rystyset ovat ruhjeilla.

Martinez ja Berry ovat käyneet pitkään oikeustaistoa Aubrya vastaan huoltajuusasioihin liittyen. Pari haluaisi muuttaa Nahla-tytär mukanaan Ranskaan, mutta Aubry ei ole sallinut tätä. Mies vetosi, että haluaa olla tyttärensä elämässä mukana säännöllisesti. Oikeus päätti, ettei Berry ja Martinez saa viedä Nahlaa Ranskaan kauaksi isästään. Pari oli oikeuden päätökseen hyvin pettynyt.

Aubryn väliaikainen lähestymiskielto päättyi tiistaina. Nyt Berry anoo uutta.

 Lähde: Splash

Kilpailut

Uusimmat