IS: Tunnettu rokkari lyttää Cheekin – lue perustelut

14.12.2012 08:15 - Eeva Rajala

Muusikko ja kirjailija Kauko Röyhkä kirjoitti eilen Facebook-sivuillaan rap-artisti Cheekistä ja miten Cheek näyttää ärsyttävän monia ihmisiä. Röyhkä perustelee kirjoituksiaan Cheekin imagolla, kertoo Ilta-Sanomat.

"Monia ihmisiä tuntuu ärsyttävän suunnattomasti tämä kokoomusräppäri Cheese. No, tuollaisten artistien elinkaari on yleensä lyhyt. Mutta se on laiha lohtu, koska aina on tulossa joku yhtä niljakas tyyppi tilalle", Röyhkä kirjoittaa.

Röyhkä kertoo Ilta-Sanomien printtiversiossa, että Cheek tietää itsekin, että rap-artistin haltuun ottama rooli ärsyttää.

- Ymmärrän hyvin hänen pointtinsa, ja totta kai se on tahallista...Suomessa ei kuitenkaan yleensä tykätä, kun rahoilla, rikkauksilla ja kauniilla naisilla pröystäillään. Rikkaat ovat pitäneet täällä yleensä matalaa profiilia, Röyhkä selventää.

Röyhkä kertoo, ettei hän edes tiennyt räppärin olemassaolosta ennen tämänvuotisia Linnan juhlia. Tosin mies kommentoi Facebookissa jossain määrin myös arvostavansa Cheekiä.

"Ja mitä Cheekiin tulee, niin hän on jo hommaan ryhtyessään tiennyt, että tulee saamaan paljon kuraa niskaansa. Siinä mielessä hän on rohkea artisti. Jos hän olisi musiikillisesti kiinnostavampi, niin saattaisin jopa pitää hänestä", Röyhkä kirjoittaa.

Cheek ei halunnut kommentoida Röyhkä mielipiteitä Ilta-Sanomille.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat