Tuore aviomies toteutti Kate Winsletin toiveen - uskomaton häälahja

28.12.2012 19:15 - Niina Jokiaho

Kuun alussa salaa avioitunut pari juhlii sitoutumistaan avaruusmatkalla.

Kuten aiemmin kerroimme, näyttelijätär Kate Winslet meni joulukuun alussa naimisiin Ned RocknRollin kanssa. Miehen syntymänimi on Ned Abel Smith, mutta hän vaihtoi nimensä vuonna 2008.

Winsletin tuoreen puolison setä on miljonääri-liikemies Sir Richard Branson. Branson omistaa avaruusturismiin erikoistuneen Virgin Galactic -yrityksen, jossa myös RocknRoll työskentelee osa-aikaisesti.

The Sun -lehden mukaan tuore rouva RocknRoll saikin mieheltään lahjaksi monen muunkin toivoman asian - avaruusmatkan. Branson vihjasi jo syyskuussa, että näyttelijätär on unelmoinut matkasta jonkin aikaa.

- Hän haluaa avaruuteen. En tiedä, toivooko hän pelkästään yksisuuntaista matkaa Marsiin, mutta avaruuteen hän haluaa, Branson kujeili.

Tarkoitus on, että pari matkustaa yhdessä lähes 100 kilometrin korkeuteen. Tällä korkeudella on mahdollista kokea myös painottomuuden tunne noin kuuden minuutin ajan.

Tarkempaa avaruusmatkan ajankohtaa ei ole paljastettu. Bransonin yrityksen on määrä aloittaa kaupalliset turistimatkat avaruuteen ensi vuonna. Liput lennolle maksavat yhdeltä henkilöltä yli 150 000 euroa mutta Bransonin kerrotaan tarjonneen matkan hääparille ilmaiseksi.

Lähde: Contactmusic

Uusimmat