Titanic-tähti asteli salaa alttarille jo kolmannen kerran

27.12.2012 09:15 - Katariina Näreaho

Näyttelijätär Kate Winslet on mennyt naimisiin. Avioliitto on hänelle jo kolmas.

Winsletin kerrotaan astelleen alttarille jo joulukuun alussa brittiläisen Ned Rocknrollin kanssa. Tapahtuma on pidetty visusti salassa tähän saakka, mutta nyt asia on vahvistettu US Weekly -lehdelle.

37-vuotias Winslet avioitui kolme vuotta nuoremman Rocknrollin kanssa New Yorkissa. Hääseremonia oli lehden saamien tietojen mukaan hyvin pieni ja paikalla olivat vain läheisimmät ystävät ja perheenjäsenet. Pariskunta on ollut kihloista viime kesästä saakka, näyttelijättären edustaja Sara Keene vahvistaa.

Muun muassa Titanic- ja The Holiday -elokuvista tunnettu brittikaunotar on ollut aiemmin naimmissa kahdesti. Hän solmi ensimmäisen liittonsa ohjaaja Jim Threapletonin kanssa vuonna 1998. Muutaman vuoden päästä pari päätti kuitenkin erota. Heillä on yksi yhteinen tytär, Mia. Vuonna 2003 Winslet avioitui ohjaaja Sam Mendesin kanssa. Liitto kesti yhteensä seitsemän vuotta ja heillä on yksi poika, Joe.

Myös Rocknroll, syntyjään Abel Smith, on ollut naimisissa kerran aiemmin. Hän oli naimisissa englantilaisen seurapiirijulkkiksen Eliza Cowdrayn kanssa.

Lähde: US Weekly

Kilpailut

Uusimmat