Reino Nordin: Kerrankin pääsin elokuvaan, jota joku katsoo

30.01.2013 08:45 - Eeva Rajala

Näyttelijä Reino Nordin on tyytyväinen, miten hänen tähdittämänsä Vuonna 85 -elokuva on otettu elokuvateattereissa vastaan.

Timo Koivusalon ja Riku Suokkaan ohjaama ja Tampereelle sijoittuva elokuva oli viikonvaihteen katsotuin elokuva. Kasaritunnelmaan pääsi teattereissa viikonvaihteen aikana 37 361 katsojaa. Ennakkoon elokuvan näki 8 670 katsojaa.

- Kerrankin pääsin johonkin elokuvaan, jota joku katsoo. No ei, mutta on se aika kova luku verrattuna noihin edellisiin. Melkein lyö yhdessä viikonlopussa kaikkien menneiden elokuvien yhdistetyt katsojaluvut, Nordin naureskelee Voicelle.

Nordin tosin muistelee, että Rakkaudella, Maire -elokuvan taisi nähdä taannoin monikin. Hymypoika-elokuvan näki Nordinin laskujen mukaan noin 100 000 katsojaa, ja katsojia riitti myös Game Over -elokuvalla. Näyttelijä kuitenkin myöntää, että Vuonna 85 -elokuvan tahti on kova.

Reino Nordin on itse nähnyt Manserock-elokuvan nyt kolmesti. Tamperelainen rock - Juice Leskinen, Popeda ja Eppu Normaali - on myös tullut tutuksi elokuvaa katsellessa. Nordin myöntää olevan hieman antirock-ihminen, mutta erityisesti Leskisen kappaleet ovat nousseet esille elokuvan vuoksi.

Vuonna 85 -elokuva kertoo unelmoivista duunareista. Keskiössä on Nordinin esittämä Tommi Turmiola, joka törmää elämänsä rakkauteen Tampereen kesässä. Nordinin lisäksi elokuvassa nähdään Malla Malmivaara, Mikko Nousiainen ja Heikki Silvennoinen. Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat