Vedonlyöjät vainuavat Oscar-voittajia – tässä ovat suosikit!

23.02.2013 11:15 -

Sunnuntaina jaettavat Oscar-palkinnot kiinnostavat leffojen ystäviä, mutta myös vedonlyöjiä. Ketkä tähdet ovat uhkapelaajien suosikit?

Sunnuntaina 24 helmikuuta jaetaan elokuva-alan himotuimman Oscar-palkinnot. Palkintoja luovutetaan erilaisissa kategorioissa, joihin kuuluvat muun muassa parhaan miesnäyttelijän, naisnäyttelijän ja parhaan leffan palkinnot.

Glamourin täyteinen monituntinen gaala vetää kotisohville miljoonia katsojia ympäri maailman, mutta mojovat luvut pyörivät myös tilaisuuden ympärillä vedonlyöjien tiskeissä.

Myös suomalaiset vedonlyöjät ovat innostuneet laittamaan panoksensa omien suosikkiensa puolesta. Vedonlyöntitilastojen perusteella voidaankin jo ennakoida tulevia voittajia, vaikka lopulliset tiedetään vasta gaalan päätyttyä aikaisin maanantaiaamuna Suomen aikaa.

Unibet-nettipeliyrityksen perusteella parhaaksi miesnäyttelijäksi palkitaan Daniel Day-Lewis suorituksestaan elokuvassa Lincoln. Parhaan naispääosan pystin kisailu on tasaisempaa, mutta 1,45 kertoimella Jennifer Lawrence näyttää pokkaavan pystin roolistaan Silver Linings Playbook -elokuvasta.

Miessivuosasta on luvassa tiukempi kilpailu Christopher Waltzin ja Tommy Lee Jonesin välillä. Piirun verran pienempää kerrointa nauttiva Waltz saattaa napata patsaan itselleen leffasta Django Unchained.

Anne Hathaway on selkeä vedonlyöjien suosikki naissivuosakategoriassa. Parhaan biisin Oscarin vedonlyöntitaulukkojen perusteella saa Adele James Bond -tunnarista Skyfall.

Ja mikä elokuva mahdollisesti vie parhaan leffan palkinnon? Jos vedonlyönteihin on luottaminen, niin vuoden 2013 Oscareissa palkitaan Argo.

Lähde: Unibet

Kilpailut

Uusimmat