Hjallis Harkimo: Minua on pyydetty mukaan moneenkin reality- ohjelmaan

12.03.2013 18:15 - Reetta Haverinen

Suomenruotsalainen liikemies, toimittaja ja purjehtija Hjallis Harkimo kertoo saaneensa paljonkin pyyntöjä lähteä mukaan uusiin suomalaisiin reality- ohjelmiin. 

Kyseiset formaatit eivät  kuitenkaan Harkimoa pahemmin kiinnosta. Hjalliksen kanssa -keskusteluohjelman sekä bisnesmaailmaan sijottuvan Diilin parissa riittää miehellä sen verran tekemistä, että muut tv-esiintymiset jäävät vähemmälle.

- Joihinkin talk show -ohjelmiin menen silloin tällöin vieraaksi, mies selventää kriteerejään. 

Kolme vuotta sitten mies kertoi Voicelle tietävänsä ainakin mihin ohjelmaan ei missään nimessä lähtisi. 

- En lähtisi mukaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan tai johonkin tämäntyyppiseen. Minun pitää saada esille oma mielipide tai saada tehtyä joku juttu. Minä en lähde siksi mukaan johonkin, että saisin julkisuutta, koska sitä minä en tarvitse, Hjallis kuvailee.

Kolmannen tuotantokauden jaksoilla startannut Hjalliksen kanssa- keskusteluohjelman ensimmäisenä vieraana nähtiin viime torstaina Matti Nykänen, joka Harkimon mukaan sopi hyvin kauden avausjakson vierailijatähdeksi. Ketä tahansa mies ei kuitenkaan studionsa tuoliin pyytäisi.

- Täytyy olla kiinnostava ihminen ja minun täytyy ajatella, että saan hänestä jotain irti. Kyllä minä aika tarkkaan katson, ketä sinne pyydän, Harkimo kertoo Voicelle.

Aina ei tietysti ole itsestään selvää, että kaikki kutsutut tähdet pääsevät vierailemaan ohjelmassa.Tällä tuotantokaudella Harkimo on kuitenkin saanut pyydettyä vieraakseen kaikki haluamansa suomalaiset julkisuuden henkilöt.

Viime kaudella mukana nähtiin muun muassa Tarja Halonen, Antero Mertaranta sekä Sofi Oksanen.

Kilpailut

Uusimmat